Υπολογιστές Fujitsu-Siemens με πιστοποίηση “Blue Angel”

FSC EsprimoΗ επαγγελματική σειρά των προσωπικών υπολογιστών ESPRIMO της Fujitsu Siemens Computers είναι η πρώτη που πιστοποιήθηκε με την διάκριση “Blue Angel”, κάτι που δίνει την δυνατότητα στην εταιρία να υπογραμμίσει την τεχνολογική της υπεροχή και την περιβαλλοντική της ευαισθησία, η οποία εφαρμόζεται στα συστήματα πληροφορικής.

Επιπλέον, η Fujitsu Siemens Computers είναι ο μοναδικός κατασκευαστής φορητών υπολογιστών με την πιστοποίηση “Nordic Swan”.
Οι παρακάτω επαγγελματικές σειρές ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις “Blue Angel”:

•ESPRIMO E Series Small Form Factor
•ESPRIMO P Series Microtower

Τα συστήματα των επαγγελματικών σειρών ESPRIMO προσφέρουν μέγιστη απόδοση εντός του εργασιακού περιβάλλοντος. Τα προϊόντα, Γερμανικής κατασκευής, είναι ιδιαίτερα αθόρυβα και έχουν χαμηλή κατανάλωση ρεύματος.

Τα νέα κριτήρια “Blue Angel” χαρακτηρίζονται από αυστηρές προϋποθέσεις όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος και την εργονομία. Η περιβαλλοντική πιστοποίηση “Blue Angel” εμμένει σε συγκεκριμένο μέγιστο επίπεδο ηχορύπανσης και απαγορεύει την χρήση υλικών που βλάπτουν το περιβάλλον. Επίσης θέτει συγκεκριμένες προϋποθέσεις στις επιλογές συγκροτήσεων των συστημάτων και στην ανακύκλωση των συσκευών. Ένα προϊόν με πιστοποίηση “Blue Angel” έχει όλες τις προϋποθέσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και της εργονομίας.

Πιστοποίηση Energy Star Version 4.0 στο Fujitsu Siemens Computers ESPRIMO E5615 για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας

Ο νέος επαγγελματικός προσωπικός υπολογιστής ESPRIMO E5615 EPA καταναλώνει ρεύμα ενεργειακής απόδοσης 80 τις εκατό, ανταποκρινόμενος στα αυστηρά κριτήρια Energy Star V. 4.0, τα οποία θα ισχύουν από τον Ιούλιο του 2007.

Οι συνηθισμένοι προσωπικοί υπολογιστές φθάνουν σε επίπεδα ενεργειακής απόδοσης της τάξης του 60 τοις εκατό. Η εξοικονόμηση ενέργειας έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια σημαντικό ζήτημα για τις επιχειρήσεις. Οι εταιρίες πληροφορικής και ανάμεσά τους και η Fujitsu Siemens Computers και οργανισμοί όπως ο Environmental Protection Agency (EPA) στις Ηνωμένες πολιτείες εργάζονται τα τελευταία χρόνια για την εύρεση νέων τεχνολογιών που θα μειώσουν την κατανάλωση ρεύματος. Ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι και τα αυστηρότερα κριτήρια που θα ανακοινώσει η EPA, η οποία δίνει την πιστοποίηση Energy Star. Τα κριτήρια Energy Star V. 4.0 απαιτούν βελτιώσεις στην κατανάλωση ρεύματος έως 80 τοις εκατό. Το νέο ESPRIMO E5616 ανταποκρίνεται στα συγκεκριμένα κριτήρια και εξοικονομεί επιπλέον 15 τοις εκατό ενέργεια σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα.

Πιστοποίηση “Nordic Swan” για το LIFEBOOK S7110
Η πιστοποίηση “Nordic Swan” χαρακτηρίζεται από αυστηρά κριτήρια παρόμοια με εκείνα του “Blue Angel”. Μόνο δύο φορητοί υπολογιστές έχουν πιστοποιηθεί παγκοσμίως με την συγκεκριμένη περιβαλλοντική διάκριση και είναι προϊόντα Fujitsu Siemens Computers: το LIFEBOOK C1410 το περασμένο φθινόπωρο και μόλις πρόσφατα το LIFEBOOK S7110. Τα κριτήρια αξιολόγησης περιλαμβάνουν κατανάλωση ενέργειας, επιλογή υλικών και θορυβου.

Το LIFEBOOK S7110, με οθόνη 14 ιντσών και βάρος 1.8 κιλά, είναι το ιδανικό notebook για επαγγελματίες που χρειάζονται άνεση όταν βρίσκονται εν κινήσει. Το LIFEBOOK S7110 έχει ιδιαίτερη ενεργειακή απόδοση με τη βοήθεια της δεύτερης μπαταρίας και το στάνταρτ εγκατεστημένο EcoButton, το οποίο μειώνει την επεξεργαστική ισχύ και την φωτεινότητα της οθόνης, κάτι που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας περισσότερο από 10 τοις εκατό.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.