Ο Ηλίας Μαμαλάκης… πάει βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ

Ηλίας Μαμαλάκης - ΓερμανόςΓια τους απαιτητικούς χρήστες που θέλουν… να έχουν… ό,τι ζητήσουν… και για το service του κινητού τους, το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει τη νέα πρωτοποριακή αποκλειστική υπηρεσία «G service extra». Με τη νέα υπηρεσία, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα ολόιδιο κινητό ανακατασκευής, σε μόνιμη αντικατάσταση της συσκευής του που έχει χαλάσει και με την υπάρχουσα εγγύηση να ισχύει μέχρι την ημερομηνία εξάντλησής της.

Σε διάστημα έως δυο ημέρες και με την ελάχιστη χρέωση των €15, χωρίς καθυστερήσεις για επισκευή, χωρίς αλλαγές στις επικοινωνιακές του συνήθειες και με τον προσωπικό τηλεφωνικό κατάλογο έτοιμο και καταχωρημένο στη συσκευή που λαμβάνει προς αντικατάσταση, ο καταναλωτής απολαμβάνει… ότι ζητήσει και για το service του κινητού του.

Τη νέα υπηρεσία παρουσιάζει στο τηλεοπτικό σποτ ο Ηλίας Μαμαλάκης, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ «Ό,τι ζητήσεις … από τις νέες υπηρεσίες του Δικτύου…με μια βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ».

*Η νέα υπηρεσία ισχύει για συσκευές που αποκτήθηκαν από το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ από τις 12 Φεβρουαρίου 2007. Στη νέα συσκευή ισχύει η εγγύηση της παλαιάς συσκευής μέχρι την εξάντλησή της. Στις 2 ημέρες δεν συμπεριλαμβάνεται η ημέρα παράδοσης της συσκευής στο κατάστημα. Για τις εκτός εγγύησης συσκευές το κόστος επιβαρύνεται από το κόστος επισκευής της συσκευής που δίδεται προς αντικατάσταση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.