Ο Ηλίας Μαμαλάκης… πάει βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ

0

Ηλίας Μαμαλάκης - ΓερμανόςΓια τους απαιτητικούς χρήστες που θέλουν… να έχουν… ό,τι ζητήσουν… και για το service του κινητού τους, το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει τη νέα πρωτοποριακή αποκλειστική υπηρεσία «G service extra». Με τη νέα υπηρεσία, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα ολόιδιο κινητό ανακατασκευής, σε μόνιμη αντικατάσταση της συσκευής του που έχει χαλάσει και με την υπάρχουσα εγγύηση να ισχύει μέχρι την ημερομηνία εξάντλησής της.

Σε διάστημα έως δυο ημέρες και με την ελάχιστη χρέωση των €15, χωρίς καθυστερήσεις για επισκευή, χωρίς αλλαγές στις επικοινωνιακές του συνήθειες και με τον προσωπικό τηλεφωνικό κατάλογο έτοιμο και καταχωρημένο στη συσκευή που λαμβάνει προς αντικατάσταση, ο καταναλωτής απολαμβάνει… ότι ζητήσει και για το service του κινητού του.

Τη νέα υπηρεσία παρουσιάζει στο τηλεοπτικό σποτ ο Ηλίας Μαμαλάκης, στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας του Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ «Ό,τι ζητήσεις … από τις νέες υπηρεσίες του Δικτύου…με μια βόλτα στο ΓΕΡΜΑΝΟ».

*Η νέα υπηρεσία ισχύει για συσκευές που αποκτήθηκαν από το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ από τις 12 Φεβρουαρίου 2007. Στη νέα συσκευή ισχύει η εγγύηση της παλαιάς συσκευής μέχρι την εξάντλησή της. Στις 2 ημέρες δεν συμπεριλαμβάνεται η ημέρα παράδοσης της συσκευής στο κατάστημα. Για τις εκτός εγγύησης συσκευές το κόστος επιβαρύνεται από το κόστος επισκευής της συσκευής που δίδεται προς αντικατάσταση.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα