Διαγωνισμός Getitnow.gr, Ψηφίζουμε Κυριάκο Μακαρονίδη

Εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλος διαγωνισμός του ηλεκτρονικού καταστήματος Getitnow.gr που θα αναδείξει τους video-παρουσιαστές στις κατηγορίες Techie King, Shopping Queen και Gamer Prince. Το Getitnow αναζητά άτομα που θα είναι οι “ειδικοί” σε αυτές τις κατηγορίες και θα παρουσιάζουν με βίντεο συσκευές τεχνολογίας, αξεσουάρ ομορφιάς και videogames. Στην κατηγορία Techie King λαμβάνει μέρος ο συνάδελφος και φίλος Κυριάκος Μακαρονίδης και σας καλώ όλους να του δώσετε τη θετική σας ψήφο.

Ο Κυριάκος έχει μπει στην τελική τετράδα σε αυτό το διαγωνισμό που ολοκληρώνεται στις 16 Φεβρουαρίου.
Πολύ απλά μπείτε στην προσωπική σελίδα του Κυριάκου στο Getitnow και αφήστε το θετικό σας σχόλιο μαζί με 5/5 αστέρια! Οι νικητές στις τρεις κατηγορίες θα κερδίσουν από 40.000 ευρώ και ένα συμβόλαιο με το ηλεκτρονικό κατάστημα Getitnow.gr. Αν κερδίσει ο Κυριάκος θα του πούμε να μας βγάλει ένα βράδυ στα μπουζούκια!

Μικρό βιογραφικό
Σπούδασε ηλεκτρονικά στα ΤΕΙ Πειραιά. Ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες από το 1982. Από το 1987 εργάζεται ως συντάκτης σε περιοδικά Πληροφορικής με ειδικότητα στις δοκιμές προϊόντων. Από τα χέρια του έχουν περάσει σχεδόν όλα τα «καλούδια» που έχουν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά.

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2022 15:04

Σχόλια

  • Τί έγινε τελικά, συμφιλιώθηκες με αυτό το "περίεργης προέλευσης" εμπορικό τέχνασμα ?

    Είχα μείνει στη φάση της παρεξήγησης με εκείνο το video :)

  • Ναι ρε συ, εντάξει κακίες θα κρατάμε; Το κατάστημα το κατέβασε το βίντεο μετά από το email μου και ο τύπος που το "έκλεψε" ζήτησε συγνώμη.
    Εξάλου ο σκοπός είναι ιερός! Διαδώστε το, είναι πολύ πίσω ο Κυριάκος, πάμε να τον βγάλουμε πρώτο, όλοι μαζί γερά!!!

  • Αν είναι να έρθουμε και εμείς στα μπουζούκια, τότε Κυριάκο Μακαρονίδης δαγκωτό!!! :P

    • hahaha! Παιδια ο Κυριακος δεν εχει υποσχεθει τιποτα, αλλα αν τον βγαλουμε πρωτο θα του πουμε να βαλει ενα χιλιαρικο να παμε! :p

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.