Το HP Garage στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τόπων

H HP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο τόπος ίδρυσης της – το περίφημο HP Garage – εντάχθηκε στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τόπων των ΗΠΑ από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων των ΗΠΑ.Ο τόπος γέννησης της Silicon Valley, το HP Garage ήταν το κτίριο, όπου ο Bill Hewlett και ο Dave Packard έστησαν την επιχείρησή τους το 1938. Η Hewlett-Packard ιδρύθηκε το 1939, και ένα χρόνο αργότερα είχε αναπτυχθεί τόσο, ώστε ο χώρος αυτός δεν την χωρούσε πλέον. Σήμερα η HP είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες IT στον κόσμο.

Το HP Garage βρίσκεται στον αριθμό 367 της Addison Avenue στο Palo Alto της Καλιφόρνια, και είχε χαρακτηριστεί από την πολιτεία Διατηρητέο Μνημείο της πόλης, «Τόπος Γέννησης της Silicon Valley», το 1987. Το 2005, η εταιρία ολοκλήρωσε την αποκατάσταση του κτιρίου, συμβάλλοντας στη διατήρηση αυτής της κληρονομιάς.

“Το HP Garage αποτελεί σύμβολο της εξέλιξης ενός ταπεινού ξεκινήματος, με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα» δήλωσε ο Gary Elliott, Αντιπρόεδρος, Brand Management και Design, της HP. “Είναι τιμή μας η αναγνώριση από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων, και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μεταλαμπαδεύουμε τις βασικές αξίες της HP σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.