Το HP Garage στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τόπων

H HP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο τόπος ίδρυσης της – το περίφημο HP Garage – εντάχθηκε στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τόπων των ΗΠΑ από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων των ΗΠΑ.Ο τόπος γέννησης της Silicon Valley, το HP Garage ήταν το κτίριο, όπου ο Bill Hewlett και ο Dave Packard έστησαν την επιχείρησή τους το 1938. Η Hewlett-Packard ιδρύθηκε το 1939, και ένα χρόνο αργότερα είχε αναπτυχθεί τόσο, ώστε ο χώρος αυτός δεν την χωρούσε πλέον. Σήμερα η HP είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες IT στον κόσμο.

Το HP Garage βρίσκεται στον αριθμό 367 της Addison Avenue στο Palo Alto της Καλιφόρνια, και είχε χαρακτηριστεί από την πολιτεία Διατηρητέο Μνημείο της πόλης, «Τόπος Γέννησης της Silicon Valley», το 1987. Το 2005, η εταιρία ολοκλήρωσε την αποκατάσταση του κτιρίου, συμβάλλοντας στη διατήρηση αυτής της κληρονομιάς.

“Το HP Garage αποτελεί σύμβολο της εξέλιξης ενός ταπεινού ξεκινήματος, με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα» δήλωσε ο Gary Elliott, Αντιπρόεδρος, Brand Management και Design, της HP. “Είναι τιμή μας η αναγνώριση από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων, και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μεταλαμπαδεύουμε τις βασικές αξίες της HP σε παγκόσμιο επίπεδο».

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.