Το HP Garage στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τόπων

H HP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο τόπος ίδρυσης της – το περίφημο HP Garage – εντάχθηκε στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τόπων των ΗΠΑ από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων των ΗΠΑ.Ο τόπος γέννησης της Silicon Valley, το HP Garage ήταν το κτίριο, όπου ο Bill Hewlett και ο Dave Packard έστησαν την επιχείρησή τους το 1938. Η Hewlett-Packard ιδρύθηκε το 1939, και ένα χρόνο αργότερα είχε αναπτυχθεί τόσο, ώστε ο χώρος αυτός δεν την χωρούσε πλέον. Σήμερα η HP είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες IT στον κόσμο.

Το HP Garage βρίσκεται στον αριθμό 367 της Addison Avenue στο Palo Alto της Καλιφόρνια, και είχε χαρακτηριστεί από την πολιτεία Διατηρητέο Μνημείο της πόλης, «Τόπος Γέννησης της Silicon Valley», το 1987. Το 2005, η εταιρία ολοκλήρωσε την αποκατάσταση του κτιρίου, συμβάλλοντας στη διατήρηση αυτής της κληρονομιάς.

“Το HP Garage αποτελεί σύμβολο της εξέλιξης ενός ταπεινού ξεκινήματος, με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα» δήλωσε ο Gary Elliott, Αντιπρόεδρος, Brand Management και Design, της HP. “Είναι τιμή μας η αναγνώριση από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων, και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μεταλαμπαδεύουμε τις βασικές αξίες της HP σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Το πρώτο «Ανοιχτό Ψηφιακό Σχολείου για Όλους» στον Κορυδαλλό

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου «Ανοιχτού Ψηφιακού Σχολείου για Όλους» στον Κορυδαλλό.

Business HP

H HP εξαγοράζει την Poly (πρώην Plantronics)

H εξαγορά της πάλαι πότε Plantronics και πλέον Poly από την HP θεωρείται ότι δεν αφορά μόνο στην αγορά των ακουστικών.

Gear HP Windows 11

Η HP παρουσιάζει τα νέα της All in One PC

Εκτός από το μοντέλο των 34 ιντσών, η HP λανσάρει μία νέα γκάμα All in One PC με Windows 11.

Computers HP

Polaris: Υπερυπολογιστής exascale θα τεθεί σε λειτουργία αρχές του 2022

Το Υπουργείο Ενέργειας των ΗΠΑ και η Hewlett Packard Enterprise εισέρχονται στην exascale εποχή παρουσιάζοντας έναν νέο υπερυπολογιστή.