Το HP Garage στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τόπων

H HP ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ο τόπος ίδρυσης της – το περίφημο HP Garage – εντάχθηκε στο Εθνικό Αρχείο Ιστορικών Τόπων των ΗΠΑ από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων των ΗΠΑ.Ο τόπος γέννησης της Silicon Valley, το HP Garage ήταν το κτίριο, όπου ο Bill Hewlett και ο Dave Packard έστησαν την επιχείρησή τους το 1938. Η Hewlett-Packard ιδρύθηκε το 1939, και ένα χρόνο αργότερα είχε αναπτυχθεί τόσο, ώστε ο χώρος αυτός δεν την χωρούσε πλέον. Σήμερα η HP είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες IT στον κόσμο.

Το HP Garage βρίσκεται στον αριθμό 367 της Addison Avenue στο Palo Alto της Καλιφόρνια, και είχε χαρακτηριστεί από την πολιτεία Διατηρητέο Μνημείο της πόλης, «Τόπος Γέννησης της Silicon Valley», το 1987. Το 2005, η εταιρία ολοκλήρωσε την αποκατάσταση του κτιρίου, συμβάλλοντας στη διατήρηση αυτής της κληρονομιάς.

“Το HP Garage αποτελεί σύμβολο της εξέλιξης ενός ταπεινού ξεκινήματος, με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα» δήλωσε ο Gary Elliott, Αντιπρόεδρος, Brand Management και Design, της HP. “Είναι τιμή μας η αναγνώριση από την Εθνική Υπηρεσία Πάρκων, και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μεταλαμπαδεύουμε τις βασικές αξίες της HP σε παγκόσμιο επίπεδο».

Επεξεργάστηκε την 22 Οκτωβρίου 2007 17:43

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.