Humax iCord HD | Δορυφορικός δέκτης με δύο tuner High-Definiton

Humax iCord HDΗ Humax καινοτομεί για ακόμη μια φορά, οδηγώντας τις εξελίξεις στην νέα εποχή για την τηλεόραση και την τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας, λανσάροντας τον πολύαναμενόμενο δέκτη iCord HD PVR. Ο iCord HD PVR είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία MPEG-4/ DVB-S2, χαρίζοντας την δυνατότητα εγγραφής ποιοτικού σήματος υψηλής ευκρίνειας με 1080i.

Με τον iCord HD PVR έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε εικόνα εκπληκτικής διαύγειας, με φυσικότατη αναπαραγωγή χρώματος, έντονο λόγο αντίθεσης, εξαιρετική λεπτομέρεια και υψηλής ποιότητας ήχου surround. Επαναστατικός, ενσωματώνοντας την καινοτομία στο εσωτερικό του, ο iCord HD PVR λαμβάνει όλα τα διαθέσιμα κανάλια που εκπέμπουν σε Standard αλλά και High Definition και μπορεί να κάνει άμεση εγγραφή μέχρι και τεσσάρων καναλιών ταυτόχρονα στον ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 160GB ή 320GB, ελεύθερα είτε κωδικοποιημένα, ενώ παρέχει την δυνατότητα μέσω των δυο tuners που έχει, να γίνετε προβολή ενός καναλιού και ταυτόχρονη εγγραφή κάποιου άλλου.

Η υψηλή τεχνολογία του High Definition συνδυάζεται απόλυτα με τον νέο iCord HD PVR, ο οποίος διαθέτει αξεπέραστη κομψότητα και πολυτέλεια στον σχεδιασμό, ευκολόχρηστο μενού, μεγάλη οθόνη στην πρόσοψη δίνοντας την δυνατότητα ανάγνωσης ολόκληρων μηνυμάτων, αυτόματο σύστημα αναβάθμισης, δυνατότητα ταξινόμησης των καναλιών αριθμητικά, αλφαβητικά από τηλεόραση ή ραδιόφωνο σε ομάδες δορυφόρων, ελεύθερα ή κωδικοποιημένα κανάλια, καθώς επίσης διαθέτει ανανεωμένο σύστημα γονικού ελέγχου και Οδηγό Προγράμματος (EPG).

Ο δέκτης διαθέτει επιλογή ανάλυσης σε 1080i, 720p, 576p και έχει την δυνατότητα upscaling και downscaling. Είναι συμβατός με DVB-S2 καθώς και DVB-S. Έχει 2 Common Interface (CI) θύρες για διαθέσιμα κωδικοποιημένα κανάλια. Είναι εξοπλισμένος με θύρα HDMI (HDCP), Θύρα Ethernet, 2 SCART, RCA, Toslink,. Επίσης φέρει 2 θύρες USB για άμεση αναβάθμιση του λογισμικού καθώς και plug & play MP3, JPEG. Υποστηρίζει DiSEqC 1.0, 1.2, 2.0 και USALS.

Ο iCord HD PVR διατίθεται με Ελληνικό μενού, Ελληνικό Εγχειρίδιο χρήσης, 2 χρόνια εγγύηση καθώς και καλώδιο HDMI και καλώδιο SCART. Το μόνο που χρειάζεστε, είναι μια τηλεόραση HUMAX 19″, 22″, 32″ ή 40″ για να μπορέσετε να δείτε την πραγματική διαφορά στην υψηλή ευκρίνεια, απολαμβάνοντας το EURO 2008 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2008, όπου η HUMAX ηγείται παγκοσμίως.

iCord HD PVR 160GB 540 ευρώ με Φ.Π.Α
iCord HD PVR 320GB 590 ευρώ με Φ.Π.Α

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.