Η Private Consulting στη Re:public

0

Re:publicΜε απευθείας ανάθεση ξεκίνησε πρόσφατα η συνεργασία της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, Private Consulting, με τη Re:public για το σχεδιασμό και την υλοποίηση σειράς επικοινωνιακών ενεργειών, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στοχεύει στη διαμόρφωση και επικοινωνία της νέας εταιρικής ταυτότητας της Private Consulting, στη διαχείριση της εταιρικής της φήμης στην ελληνική αγορά, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ανάπτυξης σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης (media relations), στη διαχείριση χορηγικών προγραμμάτων και στη διοργάνωση προωθητικών ενεργειών.

Η κα Βίκυ Μαρκίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Private Consulting, δήλωσε «Η επιλογή της Republic έγινε με κριτήριο την εμπειρία των στελεχών της και την επαγγελματική της προσέγγιση στη λειτουργία της επικοινωνίας. Κοινός στόχος είναι η ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας σχέσης συνεργασίας και υποστήριξης στα σημαντικά θέματα που αφορούν στην κατάρτιση και υλοποίηση στρατηγικής εταιρικής επικοινωνίας της εταιρείας για τα επόμενα σημαντικά βήματά της».

Η κα Κατερίνα Βαρσάμη, General Manager της Re:public, σχολίασε: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Private Consulting και προσβλέπουμε σε μια πραγματικά γόνιμη, αμοιβαία εποικοδομητική και μακρόχρονη συνεργασία. Ξεκινάμε με όρεξη και δημιουργικότητα και είμαστε σίγουροι ότι μαζί θα επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.»

Σχετικά με την Private Consulting:
Η Private Consulting από την ίδρυσή της το 1993, ως ΤΕΚΜΩΡ ΒΟΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ, μέχρι σήμερα έχει ακολουθήσει μια εξαιρετική πορεία δράσης που την έχει εδραιώσει μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών Τεχνικοοικονομικών Συμβούλων Διοίκησης και Ανάπτυξης.
Μέσα από ένα σύνολο έμπειρων, ευέλικτων και ειδικευμένων στελεχών, συμβάλλει με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς φορείς του ιδιωτικού και ευρύτερου δημόσιου φορέα στην εκμετάλλευση διαφόρων επενδυτικών ευκαιριών.
Η διαρκής ενημέρωση και πληροφόρηση των πελατών της καταλήγει στην παροχή ολοκληρωμένων πελατοκεντρικών υπηρεσιών που κάθε φορά προσαρμόζονται στις ανάγκες τους και εξυπηρετεί τους στόχους λειτουργίας τους.

Σχετικά με τη Re:public:
H Re:public είναι η νέα εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας του CIVITAS Group που επιδιώκει να αποτελέσει ένα Total Communication Hub για διεθνείς και εγχώριους πελάτες του ιδιωτικού τομέα. Η νέα εταιρεία ανταποκρίνεται στη διεθνώς αναδυόμενη τάση για ευέλικτα σχήματα που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και συνδυάζουν τα κατάλληλα εργαλεία, πρακτικές και μεθοδολογία. Δημιουργήθηκε για να παρέχει υπηρεσίες ολοκληρωμένης επικοινωνίας και να παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα σε γρήγορο χρόνο και με απόλυτη αφοσίωση στο όραμα και την επιχειρηματική στρατηγική των πελατών της. Με όπλα την μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της, την πλήρη γνώση του ελληνικού περιβάλλοντος και πλούσια διεθνή τεχνογνωσία, ανταποκρίνεται στο σύνολο των επικοινωνιακών αναγκών των πελατών της, αυτόνομα ή με τη δημιουργία ομάδων από τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα