IFA 2009 International Press Conference, Get-Together

Πρώτη ημέρα σήμερα στη Μάλτα – για το IFA 2009 International Press Conference – και έπειτα από ένα κουραστικό ταξίδι μέσω Μονάχου αποζημιώθηκα με την καταπληκτική θέα που έχει το δωμάτιό μου και το Get-Together πάρτυ στο beach club του ξενοδοχείου. Από πλευράς τεχνολογίας έμεινα άφωνος παρακολουθώντας στα πεταχτά, μιας και από αύριο ξεκινούν τα sessions, την τηλεόραση της Philips με λόγο πλευρών 21:9.

Συνολικά έχουμε συγκεντρωθεί 270 δημοσιογράφοι από 47 χώρες μεταξύ των οποίων συνάντησα και τον παλιό μου συνάδελφο Φώτη Φωτιάδη αρχισυντάκτη του περιοδικού Ήχος-Εικόνα. Έκανα γνωριμία με την παρέα των Ολλανδών, εννέα συνολικά δημοσιογράφοι ο ένας εκ των οποίων διατηρεί site τεχνολογίας www.gizmoweb.eu το οποίο ασχολείται μεταξύ άλλων και με λευκές συσκευές, δηλαδή ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες κ.τ.λ. Το Techblog forum πρωτοπορεί διατηρώντας ειδικό section και για αυτή την προϊοντική κατηγορία.

Αύριο, στους χώρους του ξενοδοχείου, θα πραγματοποιηθούν τα λεγόμενα Panel Discussions με τη συμμετοχή όλων μας και συζήτηση για θέματα τεχνολογίας και αγοράς.
Καλό βράδυ από τη Μάλτα, η συνέχεια αύριο…

Επεξεργάστηκε την 16 Απριλίου 2009 23:41

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.