Βοήθησε κι εσύ τους πληγέντες από τις πυρκαγιές – I help Greece

0

ihelp.grΤο «I help Greece» (www.ihelp.gr) είναι μια πρωτοβουλία που αξιοποιώντας το διαδίκτυο, στόχο έχει την κινητοποίηση του κοινού σε Ελλάδα και εξωτερικό για την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στους δοκιμαζόμενους πολίτες των πυρόπληκτων περιοχών.

Ηδη από τις 29/08/07 είναι on air το web-site www.ihelp.gr που υποστηρίζει την ενέργεια, μέσω του οποίου οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, μπορεί να κάνει online χρηματική δωρεά μέσω της πιστωτικής του κάρτας. Σε συνεργασία με την Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, τα χρήματα προωθούνται στον ειδικό λογαριασμό του Ταμείου Αρωγής πυρόπληκτων περιοχών που συνέστησε το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών με στόχο την ενίσχυση των πυροπαθών και την αποκατάσταση των υλικών ζημιών.

Το web –site εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο το συνολικό ποσό των δωρεών που έχει συγκεντρωθεί καθώς και αναλυτικά τα στοιχεία όλων των δωρεών που έγιναν.

ihelp.grΕπιπλέον παρέχει εκτενή ενημέρωση και φωτογραφικό υλικό, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να ενημερωθούν για το μέγεθος του προβλήματος και της καταστροφής που συντελέστηκε. To web-site θα είναι διαθέσιμο στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Κινέζικα και Ιαπωνικά.

Με στόχο τη συστράτευση ολόκληρης της κοινότητας του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, μέσα από το (www.ihelp.gr) είναι ήδη διαθέσιμα έτοιμα banner στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα για οποιονδήποτε θέλει να προωθήσει την ενέργεια από την ιστοσελίδα του.

To «I help Greece» είναι μια πρωτοβουλία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη με την υποστήριξη των: Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias, Viva – Telecom Revolution.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα