indesitcompany.mobi | Η εταιρική ιστοσελίδα στα κινητά

0

Indesit mobiΗ Indesit Company είναι από τον περασμένο Σεπτέμβριο online στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.indesitcompany.mobi, που αποτελεί τη νέα εκδοχή της εταιρικής ιστοσελίδας, σχεδιασμένη για φορητές συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα, PDA, smart phone, blackberry και pocket PC. Για την .mobi ιστοσελίδα της Indesit περισσότερα μας λένε οι κ.κ. Alessandro Iozzia, Indesit company Communications and Corporate Identity Director και Andrea Pifferi, CIO της Indesit.

Alessandro Iozzia“Παράλληλα με τα πιο προηγμένα site πληροφοριών και ειδήσεων η ιστοσελίδα www.indesitcompany.mobi αποτελεί μια ακόμη καινοτόμα όψη της Indesit Company. Απεικονίζει το ύφος της επικοινωνίας της Indesit: γρήγορη, σαφής και ειλικρινής προορισμένη για δυναμικούς ανθρώπους που χρειάζονται τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο όπου και να βρίσκονται” – δήλωσε ο Alessandro Iozzia, Indesit company Communications and Corporate Identity Director.

Στην πραγματικότητα, η ικανότητα καινοτομίας της Indesit Company πάντα αποτελούσε στρατηγικής σημασίας προτεραιότητα για την επιχειρηματική ανάπτυξη, την δημιουργία της αξίας, την διατήρηση της αύξησης και τέλος έναν από τους κυριότερους παράγοντες της επιτυχία της.

Το πρόγραμμα mobi, το οποίο δημιουργήθηκε και αναπτύχθηκε ταυτόχρονα από την Επικοινωνιακή & την Εταιρική ταυτότητα και τις πληροφορίες τεχνολογικής κατεύθυνσης, είναι η απάντηση στην αυξανόμενη ανάγκη για ύπαρξη γρήγορης πρόσβασης σε χρήσιμες πληροφορίες, σε ημερησία βάση. Η τρέχουσα αναζήτηση των οργάνων και των πρωτοβουλιών ώστε να βελτιωθεί η αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων και να επιτραπεί στον καθένα να βρίσκετε σε συνεχή επαφή με τον κόσμο της Indesit, μας οδήγησε στο να επενδύσουμε σε αυτή την λύση. Όταν η πραγματικότητα αλλάζει διαρκώς γύρω σου, χρειάζεσαι ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο. Χρειαστήκαμε, στην πραγματικότητα , μια λύση η οποία θα μας επέτρεπε να εργαστούμε καλύτερα, να ταξιδέψουμε εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη παροχή πληροφοριών και να είμαστε πάντα «συνδεδεμένοι», πρόσθεσε ο κύριος Iozzia.

Andrea PifferiΤο indesitcompany.mobi προσφέρει μια βελτιστοποιημένη έκδοση του περιεχομένου του εταιρικού site, στην Ιταλική και Αγγλική γλώσσα, σε τέσσερα κύρια τμήματα: γενικές πληροφορίες σχετικά με τoν όμιλο (ιστορία, εμπορικά σήματα, προϊόντα και οικονομικά ζητήματα), δελτία τύπου, την Indesit Company σε σχέση με θέματα ανταλλαγής αποθεμάτων (τιμή μεριδίου σε πραγματικό χρόνο) και εταιρικά events (πληροφορίες εν τη γενέση και συνεδριάσεις μετόχων). Ιδιαίτερης σπουδαιότητας, είναι οι «δυναμικές» ειδήσεις οι οποίες χρειάζονται σταθερό έλεγχο, όπως είναι οι οικονομικές ειδήσεις(π.χ. τιμή μεριδίου) και τα δελτία τύπου. Αυτό υποστηρίζετε επίσης από ένα επιπλέον επίπεδο διαλογικής επικοινωνίας: το alert system του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν οι χρήστες γίνουν συνδρομητές για τα ενημερωτικά δελτία, μπορούν να λαμβάνουν όλα τα δελτία τύπου μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σε μορφή word ή σε αρχεία pdf)” δήλωσε ο Andrea Pifferi, CIO της Indesit.

Οι χρήστες του mobi είναι τυπικά τα ανώτερα στελέχη τις εταιρίας μας, η οικονομική κοινότητα και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τα ανώτερα στελέχη, οι επενδυτές, οι αναλυτές και οι δημοσιογράφοι, είναι στην ουσία, αυτοί που χρησιμοποιούν πιο συχνά το διαδίκτυο μέσω κινητών συσκευών και είναι επίσης εκείνοι που ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτού του είδους τις πληροφορίες. “Η ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από υψηλό επίπεδο πρόσβασης και έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους συμμετέχοντες μας παγκοσμίως, ειδικότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ιταλία, το Βέλγιο και την Ιρλανδία. Έχουν υπάρξει επίσης πολυάριθμες συνδρομές στο newsletter από τους ανθρώπους οι οποίοι επιθυμούν να είναι ενήμεροι σχετικά με τα δελτία τύπου”, πρόσθεσε ο κύριος Pifferi.

Το 2007 πραγματοποιήθηκε επίσης η έναρξη του νέου site www.indesitmoon.mobi, το οποίο μπορεί να προσεγγιστεί είτε μέσω κινητής είτε μέσω σταθερής σύνδεσης. Το indesitmoon.mobi χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά κατά την διάρκεια μια εκστρατείας WAP ώστε να προσεγγίσουν τους καταναλωτές κινητών τηλεφώνων. Αυτή η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε σε πέντε χώρες: τη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Πολωνία και τη Ρωσία.

Διαβάστε περισσότερα για το Indesitcompany.mobi σε παλαιότερη δημοσίευσή μας
https://www.techblog.gr/internet/indesit-mobi

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα