iPhone 3G | Έρχεται στην Ελλάδα αρχές Ιουλίου(;)

, iPhone 3G | Έρχεται στην Ελλάδα αρχές Ιουλίου(;)Η Vodafone, ο μεγαλύτερος Όμιλος κινητής επικοινωνίας παγκοσμίως, και η Apple ανακοινώνουν σήμερα ότι το πολύ αναμενόμενο iPhone 3G θα είναι διαθέσιμο στις 11 Ιουλίου σε Αυστραλία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία και Πορτογαλία και αργότερα μέσα στο έτος σε Τσεχία, Αίγυπτο, Ελλάδα, Ινδία, Νότια Αφρική και Τουρκία.

Η Αυστραλία, η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία και η Πορτογαλία θα είναι οι πρώτες χώρες όπου θα μπορούν οι συνδρομητές να αποκτήσουν το iPhone στις 11 Ιουλίου. Το iPhone 3G από τη Vodafone θα διατίθεται και σε προγράμματα Καρτοκινητού και Συμβολαίου, τα οποία θα συμπεριλαμβάνουν οικονομικά πακέτα δεδομένων. Οι υπόλοιπες χώρες θα ακολουθήσουν αργότερα μέσα στο 2008. Πλήρεις λεπτομέρειες για συγκεκριμένες ημερομηνίες στις χώρες αυτές θα γίνουν γνωστές σε σύντομο διάστημα από την κάθε θυγατρική εταιρεία της Vodafone.

Οι πελάτες στις 10 αυτές αγορές της Vodafone θα μπορούν μέσα στις επόμενες ημέρες να κάνουν προεγγραφή για το iPhone 3G είτε online μέσω διαδικτύου, είτε απευθείας στο δίκτυο καταστημάτων της Vodafone.

Το iPhone 3G συνδυάζει όλα τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του iPhone με δυνατότητες 3G δικτύου το οποίο έχει διπλάσια ταχύτητα σε σύγκριση με το iPhone πρώτης γενιάς, με ενσωματωμένο GPS για διευρυμένη εμπειρία γεωγραφικού εντοπισμού μέσω κινητού και το λογισμικό iPhone 2.0, το οποίο παρέχει υποστήριξη για Microsoft Exchange ActiveSync και «τρέχει» εκατοντάδες εφαρμογές άλλων κατασκευαστών, οι οποίες συμπεριλαμβάνονται στο iPhone SDK που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gorgonitsa

11 ΙΟΥΛΙΟΥ???????
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΩΝ Μ?

gorgonitsa

θα αλλάξω χώρα τότε !!!!!!δεν έχω ανάγκη κανέναν!

tasosvel

χαχα 🙂 Γμτ πάνω που έλεγα να φύγω από την Vodafone και να πάω Wind. Με βλέπω να κάθομαι ένα χρόνο ακόμα για να το πάρω με επιδότηση μέσα στον Αυγουστο:)

gorgonitsa

θα προτιμούσα μια louis vuitton!

ioanniskar

Και καρτοκινητό; Μάλιστα…Βλέπω να το πουλάει κανά χιλάρικο η Βόνταφον σαν συσκευή. Οσο και να έχει πάντως το περιμένω πάνω από ένα χρόνο. Δεν νομίζω να κάνω πίσω από την τιμή του. Όσο για το GPS ξέρετε με ποιο πρόγραμμα θα γίνονται οι δρομολογήσεις; Θα είναι με επιπλέον χρέωση ή όχι και θα περιλαμβάνεται η Ελλάδα στους χάρτες της…γιατί δεν νομίζω να μπορούμε να βάλουμε κανά Destinator σε Mac OS X.

tasosvel

Απ όσο ξέρω ήδη το tom tom έχει φτιάξει έκδοση η οποία θα τρέχει με το iphone.

Δημήτρης

ok guys πήρα στα κεντρικά της vodafone και μου ειπανε και εμενα οτι το περιμενουνε αρχές ιουλίου σλυμφωνα με τελευταία ενημέρωση! Αν και μου φάνηκε παράξενο γτ στο επίσημο site της apple δεν συμπεριλαμβάνεται και η ελλάδα στις χώρες που θα το παραλάβουν τον ιούλιο… τι να πω??? Ας ελπίσουμε για το καλύτερο… 🙂

mugen

makari na erthi ioulio,to perimeno pos & pos!!!

Δημήτρης

to efxaristo einai oti 8a er8ei se poly prositi timi! to montelo me ta 8gb anamainetai na kostizei gyrw sta 250-300 evrw! stn ameriki 8a pwleitai apo 199$

tasosvel

οι τιμές αναφέρονται αν δεν κάνω λάθος σε συσκευή με συμβόλαιο.

Δημήτρης

diavasa se istoselida oti kai i times gia tin syskevi sketi den 8a diaferoun poly… apla to 8ema einai pote 8a er8ei??? gti i ellada den symperilamvanetai stis xwres pou 8a to lavoun stin 11 iouliou.. kai sto site tis vodafone leei oti 8a er8ei mesa sto 2008, pou egw to vlepw na erxetai tipota noemvrio dekemvrio…

Δημήτρης

@costas: swsta milas… an kai egw exw ena “psilokollimataki” me to iphone, pou simainei oti malln 8a to parw… alla i ali8eia einai oti exei ginei tosos ntoros gia tin timi tou kai tin dia8esimotita tou pou akougontai pollaaaaaa…. poios kserei? 8a deiksei.. pantws egw 8a eimai apo tous prwtous pou 8a to paroun!!

Kostask11

Παιδιά για στείλτε μου λίγο με bluetooth κάτι από το iphone σας! ΟΠΑ! ΞΕΧΑΣΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕΣΩ bluetooth! αχ τι κρίμα ρε σεις! το τόσο καλό κινητό να μη μπορεί να ανταλάξει δεδομένα μέσω bluetooth! τι να πεις! αυτά έχει η ζωή! Για αυτό βγαίνουν τα Omnia(i900) και Χ1(Xperia)! τι να πεις!επίσης 2MP κάμερα; τι να πεις και πάλι!αααα ανέφερα το κλασικό κλείδωμα του και την μεταφορά δεδομένων μόνο μέσω itunes; ΠΑΙΔΙΑ να θυμάστε the first one is not always the best one!

Δημήτρης

eisai sigouros oti den mporei na steilei dedomena mesw bluetooth?? kai tote giati to exei to bluetooth? gia mostra??

Δημήτρης

wx!! ontws den mporei na metaferei dedomena mesw bluetooth… any chance na mporei n steilei to kainourgio??

tasosvel

Στην Ιταλια oi τιμές που ανακοινώθηκαν για σκέτη συσκευή δεν είανι και οι καλύτερες. 499 ευρώ τα 8gb και 569 τα 16gb.

Δημήτρης

wwx…. katalava! pou simainei oti stin ellada 8a einai poooooli xeirotera, ws syni8ws!!!! den peirazei! den paei na kanei kai 1000$ egw 8a to parw!

Δημήτρης

ok prin ligo diavasa se istoselida oti kata 99% to iphone 3G 8a einai dia8esimo stin ellada mexri to telos tou kalokairiou… ante na doume!

Kostask11

το έχει μόνο για ακουστικά, δηλαδή να ακους μουσική μέσω A2DP και να μιλάς μέσω bluetooth!
και @Δημητρης δεν θα έχει ούτε το καινούργιο την δυνατότητα αποστολής δεδομένων μέσω bluetooth!
🙂
τα πάντα έχουν ένα μεινέκτημα!όταν θα βγει και το Omnia θα δουμε ποιό ειναι και το δικό του:)μέχρι τότε το θεωρώ τέλειο!

Δημήτρης

γαμωτο…. κριμα! δεν λέω ουσιαστικά το iphone (και ειδικά το καινούργιο) ειναι άψογο… Αλλά το bluetooth μου τη χάλασε τωρα…. τεσπα! τη να κανουμε…. θα το υποστούμε!

tasosvel

Παιδιά όλα έχουν μειονεκτήματα, σε τεχνικά χαρακτηριστικά και το omnia είναι πολύ καλό αλλά κάτσε να ρθει αν το δούμε γιατι με έχει προβληματίσει λίγο η ανάλυση της οθόνης. Δεν ξέρω κατα πόσο θα τρέχουν σωστά τα προγράμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.