iSquare, Ο νέος επίσημος διανομέας της Apple στη χώρα μας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα 3 Νοεμβρίου η εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της iSquare, της νέας εταιρείας του Ομίλου της Info-Quest, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η iSquare ανέλαβε πρόσφατα την προώθηση, διανομή και υποστήριξη των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο και ήδη δραστηριοποιείται δυναμικά για την επίτευξη των στόχων της.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε η ανάπτυξη των Apple Premium Resellers καταστημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, στα πρότυπα που ορίζει η Apple, όπου ο πελάτης θα ζει πραγματικά την απόλυτη εμπειρία της Apple. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε κι η δημιουργία Shop in Shop σε κεντρικά καταστήματα λιανικής πώλησης, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των σημείων πώλησης Apple.

Επίσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που δίνει η iSquare στην υποστήριξη των προϊόντων Apple και ανακοινώθηκε η διάθεση του AppleCare Protection Plan για την Ελλάδα, καθώς και η έναρξη παροχής της υπηρεσίας Pick up & Return.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα της ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.isquare.gr, που φιλοδοξεί να χρησιμεύσει σαν κόμβος επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού για τα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρείας. Ταυτόχρονα στη διεύθυνση www.isquare.gr/blog/ δημιουργήθηκε ένας διαδραστικός ιστότοπος όπου μπορεί ο καθένας να μπει και να διαβάσει τα τελευταία νέα από την iSquare και την Apple, καθώς και να δει χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του Mac ή iPod και να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της εταιρείας ώστε να υπάρξει ένα ζωντανό κανάλι επικοινωνίας και συνεργασίας με τους πελάτες της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.

iSquare
– Η εταιρεία iSquare δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών με αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας και υπηρεσιών πληροφορικής. Η iSquare είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το σύνολο των μετοχών της iSquare ανήκει στον Όμιλο Info-Quest.
– Η iSquare προέβη στην εξαγορά της Εταιρείας Rainbow Α.Ε, η οποία με την εμπειρία των 28 ετών και τη σημαντική τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας µε την Apple και µε άλλους μεγάλους κατασκευαστές λογισμικού και περιφερειακών, προσφέρει στέρεες βάσεις για ένα πετυχημένο μέλλον.
– Η iSquare σκοπεύει στην ευρύτερη δυνατή εξάπλωση των προϊόντων Apple στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά εκμεταλλευόμενη τις πολλαπλές ωφέλειες που προκύπτουν από τον Όμιλο Info-Quest. Πιο συγκεκριμένα, στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου πώλησης των προϊόντων Apple, καθώς και στη βελτίωση των υπηρεσιών υποστήριξης προ και μετά τη πώληση για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων και λύσεων Apple στην αγορά. Έτσι, σκοπεύει όχι µόνο να αξιοποιήσει στο έπακρο το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό της Rainbow, αλλά και να το εμπλουτίσει µε την αξιοποίηση των ανθρώπων και των δομών του Ομίλου Info-Quest.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.