iSquare, Ο νέος επίσημος διανομέας της Apple στη χώρα μας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα 3 Νοεμβρίου η εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της iSquare, της νέας εταιρείας του Ομίλου της Info-Quest, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η iSquare ανέλαβε πρόσφατα την προώθηση, διανομή και υποστήριξη των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο και ήδη δραστηριοποιείται δυναμικά για την επίτευξη των στόχων της.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε η ανάπτυξη των Apple Premium Resellers καταστημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, στα πρότυπα που ορίζει η Apple, όπου ο πελάτης θα ζει πραγματικά την απόλυτη εμπειρία της Apple. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε κι η δημιουργία Shop in Shop σε κεντρικά καταστήματα λιανικής πώλησης, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των σημείων πώλησης Apple.

Επίσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που δίνει η iSquare στην υποστήριξη των προϊόντων Apple και ανακοινώθηκε η διάθεση του AppleCare Protection Plan για την Ελλάδα, καθώς και η έναρξη παροχής της υπηρεσίας Pick up & Return.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα της ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.isquare.gr, που φιλοδοξεί να χρησιμεύσει σαν κόμβος επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού για τα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρείας. Ταυτόχρονα στη διεύθυνση www.isquare.gr/blog/ δημιουργήθηκε ένας διαδραστικός ιστότοπος όπου μπορεί ο καθένας να μπει και να διαβάσει τα τελευταία νέα από την iSquare και την Apple, καθώς και να δει χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του Mac ή iPod και να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της εταιρείας ώστε να υπάρξει ένα ζωντανό κανάλι επικοινωνίας και συνεργασίας με τους πελάτες της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.

iSquare
– Η εταιρεία iSquare δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών με αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας και υπηρεσιών πληροφορικής. Η iSquare είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το σύνολο των μετοχών της iSquare ανήκει στον Όμιλο Info-Quest.
– Η iSquare προέβη στην εξαγορά της Εταιρείας Rainbow Α.Ε, η οποία με την εμπειρία των 28 ετών και τη σημαντική τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας µε την Apple και µε άλλους μεγάλους κατασκευαστές λογισμικού και περιφερειακών, προσφέρει στέρεες βάσεις για ένα πετυχημένο μέλλον.
– Η iSquare σκοπεύει στην ευρύτερη δυνατή εξάπλωση των προϊόντων Apple στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά εκμεταλλευόμενη τις πολλαπλές ωφέλειες που προκύπτουν από τον Όμιλο Info-Quest. Πιο συγκεκριμένα, στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου πώλησης των προϊόντων Apple, καθώς και στη βελτίωση των υπηρεσιών υποστήριξης προ και μετά τη πώληση για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων και λύσεων Apple στην αγορά. Έτσι, σκοπεύει όχι µόνο να αξιοποιήσει στο έπακρο το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό της Rainbow, αλλά και να το εμπλουτίσει µε την αξιοποίηση των ανθρώπων και των δομών του Ομίλου Info-Quest.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Apple Watch featured

Η Apple μεταφέρει την παραγωγή MacBook και Apple Watch στο Βιετνάμ για πρώτη φορά

Η Apple βρίσκεται στη διαδικασία μετεγκατάστασης της παραγωγής Apple Watch και Mac στο Βιετνάμ στη νοτιοανατολική Ασία.

Smartphones Apple iPhone 14

iPhone 14 Pro: Concepts το δείχνουν να τρέχει iOS 16

Η επίσημη παρουσίαση δεν αργεί, ωστόσο ο γραφίστας @AR72014 δημοσίευσε μερικές εικόνες του iPhone 14 Pro στο χρώμα Midnight στο Twitter, για να κάνει πιο γλυκιά την αναμονή μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

Gear Apple Apple iPad iPadOS

Νέο low-cost iPad θα κυκλοφορήσει μαζί με το M2 iPad Pro τον Οκτώβριο

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται πως το iPadOS 16 θα έφτανε ένα μήνα αργότερα από το iOS 16, δηλαδή τον Οκτώβριο.

Smartphones Apple iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro και Pro Max: Leaker μοιράζεται τις hands-on εντυπώσεις του

Ο LeaksApplePro είναι ένας leaker που μοιράζεται πληροφορίες από καιρό σε καιρό και κάποιες φορές βγαίνουν αληθινές.