iSquare, Ο νέος επίσημος διανομέας της Apple στη χώρα μας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα 3 Νοεμβρίου η εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της iSquare, της νέας εταιρείας του Ομίλου της Info-Quest, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η iSquare ανέλαβε πρόσφατα την προώθηση, διανομή και υποστήριξη των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο και ήδη δραστηριοποιείται δυναμικά για την επίτευξη των στόχων της.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε η ανάπτυξη των Apple Premium Resellers καταστημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, στα πρότυπα που ορίζει η Apple, όπου ο πελάτης θα ζει πραγματικά την απόλυτη εμπειρία της Apple. Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε κι η δημιουργία Shop in Shop σε κεντρικά καταστήματα λιανικής πώλησης, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των σημείων πώλησης Apple.

Επίσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη σημασία που δίνει η iSquare στην υποστήριξη των προϊόντων Apple και ανακοινώθηκε η διάθεση του AppleCare Protection Plan για την Ελλάδα, καθώς και η έναρξη παροχής της υπηρεσίας Pick up & Return.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα της ιστοσελίδα στη διεύθυνση www.isquare.gr, που φιλοδοξεί να χρησιμεύσει σαν κόμβος επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού για τα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρείας. Ταυτόχρονα στη διεύθυνση www.isquare.gr/blog/ δημιουργήθηκε ένας διαδραστικός ιστότοπος όπου μπορεί ο καθένας να μπει και να διαβάσει τα τελευταία νέα από την iSquare και την Apple, καθώς και να δει χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση του Mac ή iPod και να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της εταιρείας ώστε να υπάρξει ένα ζωντανό κανάλι επικοινωνίας και συνεργασίας με τους πελάτες της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.

iSquare
– Η εταιρεία iSquare δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών με αντικείμενο τη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας αλλά και το σχεδιασμό, υλοποίηση και παροχή ολοκληρωμένων λύσεων τεχνολογίας και υπηρεσιών πληροφορικής. Η iSquare είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο. Το σύνολο των μετοχών της iSquare ανήκει στον Όμιλο Info-Quest.
– Η iSquare προέβη στην εξαγορά της Εταιρείας Rainbow Α.Ε, η οποία με την εμπειρία των 28 ετών και τη σημαντική τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει στα πλαίσια της στρατηγικής συνεργασίας µε την Apple και µε άλλους μεγάλους κατασκευαστές λογισμικού και περιφερειακών, προσφέρει στέρεες βάσεις για ένα πετυχημένο μέλλον.
– Η iSquare σκοπεύει στην ευρύτερη δυνατή εξάπλωση των προϊόντων Apple στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά εκμεταλλευόμενη τις πολλαπλές ωφέλειες που προκύπτουν από τον Όμιλο Info-Quest. Πιο συγκεκριμένα, στοχεύει στην περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου πώλησης των προϊόντων Apple, καθώς και στη βελτίωση των υπηρεσιών υποστήριξης προ και μετά τη πώληση για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων και λύσεων Apple στην αγορά. Έτσι, σκοπεύει όχι µόνο να αξιοποιήσει στο έπακρο το υπάρχον στελεχιακό δυναμικό της Rainbow, αλλά και να το εμπλουτίσει µε την αξιοποίηση των ανθρώπων και των δομών του Ομίλου Info-Quest.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple MediaTek Qualcomm

Apple A15 Bionic: Νικά τον ανταγωνισμό στη μέτρηση του Geekbench

Μετά την παρουσίαση των νέων SoC έρχεται και η ώρα της… Κρίσεως για τις επιδόσεις του Apple A15 Bionic.

Smartphones Apple iPhone iPhone 13 Pro

iPhone 13 Pro: Το pink screen πρόβλημα είναι θέμα λογισμικού – Η λύση που προτείνει η Apple

Πολλοί κάτοχοι συσκευών της σειράς iPhone 13 αναφέρουν ένα πρόβλημα με την οθόνη των τηλεφώνων τους.

Internet Apple Apple TV

Apple TV+: Νέα χιουμοριστική διαφήμιση με όλα τα αστέρια… εκτός από τον Jon Hamm

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε μια νέα χιουμοριστική διαφήμιση με τίτλο “Everyone but Jon Hamm” που πρόκειται να προβληθεί κατά τη διάρκεια των αγώνων play off του NFL

Smartphones iPhone 13 Apple

iPhone: To πιο δημοφιλές smartphone για το τέταρτο τρίμηνο του 2021

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2021, το 1/5 των αποστολών smartphones σε παγκόσμια κλίμακα ήταν iPhone.