Μια νέα φωτογραφική, υπογραμίζει τη δέσμευση της Kodak στην κατηγορία των φιλμ

KODAK HQ Maximum Versatility Single UseΣτο ετήσιο Εκθεσιακό Συνέδριο του Συνδέσμου Photo Marketing Association, η εταιρεία Eastman Kodak ανακοίνωσε διάφορες βελτιώσεις για την οικογένεια των προϊόντων της που λειτουργούν με φιλμ, με περισσότερη έμφαση στη φωτογραφική μηχανή μίας χρήσης την προσφάτως επανασχεδιασμένη Kodak HQ Maximum Versatility Single Use Camera, η οποία διαθέτει ένα ασημί σώμα σε μοντέρνο σχεδιασμό και σε μέγεθος κατά 20% μικρότερο από τη φωτογραφική μηχανή που αντικαθιστά.

Η μηχανή αυτή, καθώς και το πρόσφατο λανσάρισμα του φιλμ KODAK PROFESSIONAL PORTRA, υπογραμμίζουν τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας στην κατηγορία των φιλμ. Η νέα KODAK HQ Maximum Versatility Single Use Camera διαθέτει ένα βελτιωμένο σχεδιασμό, συνδυασμένο με φακό KODAK EKTANAR και το φιλμ KODAK ταχύτητας 800 ISO, χαρακτηριστικά τα οποία της επιτρέπουν να τραβά φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας και ανυπέρβλητης καθαρότητας, εν συγκρίσει με οποιαδήποτε άλλη φωτογραφική μηχανή μίας χρήσης ταχύτητας 800. Περίπου το 60% των Αμερικανών διαθέτει πιο ακριβές μηχανές με φιλμ ή ψηφιακές, αλλά τείνουν ακόμη να χρησιμοποιούν φωτογραφικές μηχανές μίας χρήσης όταν θέλουν να προστατέψουν τη μηχανή τους, ή όταν δεν την έχουν μαζί τους.

Εκτός όμως από την επανασχεδιασμένη HQ, η Kodak εξακολουθεί να βελτιώνει τα φιλμ ευρείας χρήσης, τόσο από πλευράς χαρακτηριστικών, όσο και από πλευράς διαθεσιμότητας. Στο ΡΜΑ, η Kodak ανακοίνωσε νέες, επανασχεδιασμένες εκδόσεις των ευρείας χρήσης φιλμ της, KODAK GOLD 100 και KODAK GOLD 200, κατόπιν των οποίων οι καταναλωτές θα μπορούν να επιτυγχάνουν ακόμη φωτεινότερα χρώματα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.