Μια νέα φωτογραφική, υπογραμίζει τη δέσμευση της Kodak στην κατηγορία των φιλμ

0

KODAK HQ Maximum Versatility Single UseΣτο ετήσιο Εκθεσιακό Συνέδριο του Συνδέσμου Photo Marketing Association, η εταιρεία Eastman Kodak ανακοίνωσε διάφορες βελτιώσεις για την οικογένεια των προϊόντων της που λειτουργούν με φιλμ, με περισσότερη έμφαση στη φωτογραφική μηχανή μίας χρήσης την προσφάτως επανασχεδιασμένη Kodak HQ Maximum Versatility Single Use Camera, η οποία διαθέτει ένα ασημί σώμα σε μοντέρνο σχεδιασμό και σε μέγεθος κατά 20% μικρότερο από τη φωτογραφική μηχανή που αντικαθιστά.

Η μηχανή αυτή, καθώς και το πρόσφατο λανσάρισμα του φιλμ KODAK PROFESSIONAL PORTRA, υπογραμμίζουν τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας στην κατηγορία των φιλμ. Η νέα KODAK HQ Maximum Versatility Single Use Camera διαθέτει ένα βελτιωμένο σχεδιασμό, συνδυασμένο με φακό KODAK EKTANAR και το φιλμ KODAK ταχύτητας 800 ISO, χαρακτηριστικά τα οποία της επιτρέπουν να τραβά φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας και ανυπέρβλητης καθαρότητας, εν συγκρίσει με οποιαδήποτε άλλη φωτογραφική μηχανή μίας χρήσης ταχύτητας 800. Περίπου το 60% των Αμερικανών διαθέτει πιο ακριβές μηχανές με φιλμ ή ψηφιακές, αλλά τείνουν ακόμη να χρησιμοποιούν φωτογραφικές μηχανές μίας χρήσης όταν θέλουν να προστατέψουν τη μηχανή τους, ή όταν δεν την έχουν μαζί τους.

Εκτός όμως από την επανασχεδιασμένη HQ, η Kodak εξακολουθεί να βελτιώνει τα φιλμ ευρείας χρήσης, τόσο από πλευράς χαρακτηριστικών, όσο και από πλευράς διαθεσιμότητας. Στο ΡΜΑ, η Kodak ανακοίνωσε νέες, επανασχεδιασμένες εκδόσεις των ευρείας χρήσης φιλμ της, KODAK GOLD 100 και KODAK GOLD 200, κατόπιν των οποίων οι καταναλωτές θα μπορούν να επιτυγχάνουν ακόμη φωτεινότερα χρώματα.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα