Το πρόγραμμα «Με το Βλέμμα στην Κοινωνία»

, Το πρόγραμμα «Με το Βλέμμα στην Κοινωνία»Οι εταιρείες της DSGi South East Europe, Κωτσόβολος και Electro World, σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση “ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ”, παρουσίασαν το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου DSGi στην Ελλάδα και ανακοίνωσαν και την ευρύτερη συνεργασία των δύο οργανισμών, η έναρξη της οποίας σηματοδοτήθηκε από τη δενδροφύτευση που πραγματοποίηθηκε στην Πεντέλη.

Στόχοι του προγράμματος είναι:
– Η βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης των τοπικών κοινωνιών μέσω της παροχής ηλεκτρικού / ηλεκτρονικού εξοπλισμού και προγραμμάτων εκπαίδευσης.
– Η συμβολή στην επίλυση προβλημάτων εθνικού ενδιαφέροντος.

Το πρόγραμμα «Με το Βλέμμα στην Κοινωνία» προβλέπει δύο τρόπους προσφοράς. Συγκεκριμένα, η κοινωνική προσφορά του Ομίλου πραγματοποιείται μέσω:

– Των τοπικών καταστημάτων Κωτσόβολος.
– Εργαζομένων του Ομίλου.

Η συνεισφορά του Ομίλου και των εργαζομένων από την έναρξη του προγράμματος συνοψίζεται στα παρακάτω:
– Προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού και ηλεκτρικών συσκευών, απαραίτητων για τη λειτουργία των ιδρυμάτων.
– Οργάνωση & υλοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων από εξειδικευμένους τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών.
– Εθελοντική αιμοδοσία.

Τέλος, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Με το βλέμμα στην Κοινωνία» ο Όμιλος DSGi, συνεργάζεται με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Η συνεργασία με την ΜΚΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ξεκίνησε με τη χορηγία laptop και οθόνων που θα χρησιμοποιηθούν από επιστημονική ομάδα της ΜΚΟ και διευκολύνουν την υλοποίηση καινοτόμου ερευνητικού προγράμματος.

Η συνέχεια της συνεργασίας με τη ΜΚΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, περιλαμβάνει ενέργεια δενδροφύτευσης στην περιοχή της Πεντέλης. Με εργαζόμενους και τις οικογένειες τους, στελέχη του ομίλου και στελέχη της ΜΚΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η ενέργεια της δενδροφύτευσης σε περιοχή της Πεντέλης που είχε πληγεί από τις πυρκαγιές 3 φορές τα τελευταία 10 χρόνια. Η φροντίδα των δέντρων θα συνεχιστεί για τα επόμενα 3 χρόνια από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ με την υποστήριξη της DSGi South East Europe. Η συνεργασία αυτή θα επεκταθεί και σε άλλες δράσεις κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Δείτε επίσης:
> Κάνε την φωτογραφική σου μηχανή… ασύρματη
> Νόμιμες κόπιες Blu-ray και HD DVD
> Hitachi BD70E: Βιντεοκάμερα Blu-ray

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Electroworld Kotsovolos Saturn

Καλλιστεία Τεχνολογίας, Τα κορίτσια των φυλλαδίων

Περπατώντας σήμερα στην Καλλιθέα βρήκα ένα φυλλάδιο των καταστημάτων Κωτσόβολος. Δυστυχώς δεν αφήνουν συχνά στην περιοχή μου και σήμερα ήταν ευκαιρία να δω τις προσφορές που έχει αυτή την εβδομάδα η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Το μάτι μου έπεσε στα δυο γυμνόστηθα (παραλίγο) κορίτσια που διανθίζουν το εικαστικό του φυλλαδίου και αμέσως μου ήρθε […]

Μικρά νέα Electroworld

Εγκαίνια ElectroWorld, Οδηγίες για φτάσεις πρώτος στο LG και το PS3

Πριν ελάχιστα λεπτά επέστρεψα από το pre-openning του καταστήματος Electro World στη Λ. Συγγρού (απέναντι από το Saturn). Αύριο το πρωί είναι η πρώτη ημέρα λειτουργίας του και ήδη έχει βγει το φυλλάδιο με τις προσφορές. Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε όσους έχουν βάλει στο μάτι το laptop της LG με τα 299 και το […]

Μικρά νέα Electroworld

Electro World, Εγκαίνια με ή χωρίς γάντια του μποξ

Μόλις τώρα έπεσε στα χέρια μου το φυλλάδιο με τις προσφορές του νέου καταστήματος της Electro World στην Λ. Συγγρού 257-259 απέναντι ακριβώς από το Saturn! Από μεθαύριο Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 9:00 το πρωί και για δύο ημέρες τα Electro World σκοτώνουν κανονικά τις τιμές σε μερικά προϊόντα που βρήκα ενδιαφέροντα. Έχουμε λοιπόν και εδώ […]

Καταστήματα Electroworld Kotsovolos

GPS RYE | Βραβεύονται από το περιοδικό Computer για Όλους

Το βραβείο του καλύτερου και πληρέστερου ελληνικού χάρτη απένειμε η συντακτική ομάδα του περιοδικού Computer για Όλους στην Creative Image, εταιρεία χαρτογράφησης του οδικού δικτύου Ελλάδας, και συγκεκριμένα στη γεωγραφική της βάση NaviGreece_2008.03. Τον ελληνικό χάρτη διαθέτουν οι συσκευές πλοήγησης RYE, που πωλούνται αποκλειστικά από τα καταστήματα Κωτσόβολος και Electro World.