H Lenovo επίσημος προμηθευτής τεχνολογίας του Eurobasket 2007

LenovoΗ Lenovo και η Ισπανική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Spanish Federation of Basketball) προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας που περιλαμβάνει την παροχή, διαχείριση και συντήρηση της υποδομής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών που θα στηρίξουν τη διοργάνωση του Eurobasket 2007.

Η Ομοσπονδία θα χρησιμοποιήσει ππάνω από 240 φορητούς υπολογιστές Lenovo νέας γενιάς, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του πρωταθλήματος, από τη διαχείριση της διαπίστευσης έως την καταχώρηση των στατιστικών.

Η ανάδειξη της Lenovo ως επίσημου προμηθευτή τεχνολογίας για το Eurobasket 2007 είναι μέρος μιας ευρύτερης συμφωνίας που υπεγράφη με την Ομοσπονδία, η οποία περιλαμβάνει πρωτοβουλίες όπως η ανακαίνιση της IT πλατφόρμας, η ΙΤ υποστήριξη για το Junior Eurobasket, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, καθώς και διάφορα άλλα προγράμματα που θα συμβάλλουν στη σημαντική ενδυνάμωση της τεχνολογικής παρουσίας στις σχολικές κοινότητες που σχετίζονται με την καλαθοσφαίριση.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας με την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τη συμβολή μας στην επιτυχία του Eurobasket 2007, μια διεθνή αθλητική εκδήλωση με ιδιαίτερα υψηλές τεχνικές απαιτήσεις», δηλώνει ο Pascual Martinez, Marketing Manager Lenovo Spain. «Η συμφωνία αυτή αποτελεί ένα νέο βήμα στη στρατηγική μας, άμεσα συνδεόμενη με τον αθλητικό χώρο. Η Lenovo έχει υπογράψει διάφορες συμφωνίες συνεργασίας και μάρκετινγκ προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση της παγκοσμίως. Είναι παγκόσμιος συνεργάτης και χορηγός εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών των Ολυμπιακών Αγώνων, κύριος χορηγός και IT συνεργάτης της ομάδας Formula 1, AT&T Williams καθώς επίσης και επίσημος συνεργάτης του πρωταθλήματος NBA».

Να σημειωθεί πως η Lenovo παρέχει τον τεχνικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί στα στάδια και τις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την κάλυψη όλων των αναγκών της διαχείρισης πληροφοριών. Συγκεκριμένα, η Lenovo εξόπλισε τα γραφεία της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με φορητούς υπολογιστές Lenovo ThinkPad συμπεριλαμβανομένων και των Γραφείων Τύπου και Ελέγχου των πέντε πόλεων όπου διεξάγεται το πρωτάθλημα: Αλικάντε, Μαγιόρκα, Γρανάδα, Σεβίλλη και Μαδρίτη.

Επιπλέον, η Lenovo είναι ο επίσημος χορηγός όλων των ηλεκτρονικών πινάκων βαθμολογίας, όλων των παιχνιδιών, μέσω του διεθνούς σήματος TV το οποίο θα σταλεί σε περισσότερες από 115 χώρες.

Για την επιτυχή διεξαγωγή του πρωταθλήματος η Lenovo είναι αρμόδια για την εγκατάσταση, ρύθμιση, διαχείριση και επίβλεψη του εξοπλισμού των ηλεκτρονικών υπολογιστών και παρέχει 25 τεχνικούς για την IT υποστήριξη σε 24ωρη βάση κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα, η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης επέλεξε δύο οικογένειες φορητών υπολογιστών της οικογένειας Lenovo ThinkPad, τις σειρές T και R. Οι φορητοί υπολογιστές Lenovo ThinkPad έχουν βραβευθεί για την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία, την αυτονομία και την υψηλή απόδοσή τους. Οι φορητοί υπολογιστές της Lenovo, που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, διαθέτουν μερικές από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel core 2 duo, ποιοτική και ταχύτατη ασύρματη διασύνδεση, προηγμένα συστήματα προστασίας για την ασφαλή αποθήκευση, πρόσβαση και επικοινωνία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.