Ανακοίνωση της Humax σχετικά με την εγγύηση των προϊόντων της

Η MAJAR., αποκλειστικός αντιπρόσωπος της HUMAX στην Ελλάδα, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό πως για οποιαδήποτε αγορά προϊόντων HUMAX, θα πρέπει να ζητούν την γραπτή εγγύηση της αντιπροσωπείας, η οποία συνοδεύει κάθε προϊόν και ισχύει για 2 χρόνια.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ζητάτε πάντα την εγγύηση της MAJAR για οποιαδήποτε συσκευή HUMAX επιλέξετε. Η MAJAR δεν έχει καμία υποχρέωση κάλυψης και υποστήριξης (λογισμικά – οδηγίες χρήσεως) για προϊόντα τα οποία εισάγονται από παράλληλους εισαγωγής.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Humax

Humax iCord HD | Δορυφορικός δέκτης με δύο tuner High-Definiton

Η Humax καινοτομεί για ακόμη μια φορά, οδηγώντας τις εξελίξεις στην νέα εποχή για την τηλεόραση και την τεχνολογία υψηλής ευκρίνειας, λανσάροντας τον πολύαναμενόμενο δέκτη iCord HD PVR. Ο iCord HD PVR είναι εξοπλισμένος με την τεχνολογία MPEG-4/ DVB-S2, χαρίζοντας την δυνατότητα εγγραφής ποιοτικού σήματος υψηλής ευκρίνειας με 1080i.

Μικρά νέα Humax

Δείτε High Definition με το πακέτο της Humax

Η HUMAX έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση του EURO 1080, του πρώτου καναλιού υψηλής ευκρίνειας στην Ευρώπη, προσφέροντας ένα πλήρες «πακέτο HDTV» για ατελείωτες ώρες υψηλής ευκρίνειας. Το πακέτο αποτελείτε από τον δορυφορικό δέκτη HUMAX HDCI 2000 και την smart card του EURO 1080.

Τηλεοράσεις Humax

HUMAX LDE HD 32S με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη υψηλής ευκρίνειας

Διαθέσιμη πλέον η πολυαναμενόμενη LCD τηλεόραση από την HUMAX στις 32″ με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη υψηλής ευκρίνειας, LDE 32S. Η Humax με τη σειρά LDE HD, δίνει πλέον την πραγματική διάσταση στο High Definition, προσφέροντας την απόλυτη συσκευή τηλεόρασης.

Τηλεοράσεις Humax

Δείτε High Definition μέσα από μια τηλεόραση HUMAX

Η HUMAX έρχεται για μια ακόμη φορά να ταράξει τα νερά και να δώσει την πραγματική διάσταση στο High Definition, προσφέροντας την απόλυτη συσκευή τηλεόρασης με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη Υψηλής Ευκρίνειας. Με δύο μοντέλα, στις 32″ και 40″, η HUMAX καταρρίπτει τον μύθο του HD Ready και του High Definition μέσω αμφιβόλων πηγών, και προσφέρει […]