Ενημέρωση για το εκκαθαριστικό με ένα SMS

0

mobile taxisΗ Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών μας ενημέρωσε ότι, από τις 8/6/2007, ξεκίνησε η λειτουργία της πρωτοποριακής υπηρεσίας M-TAXIS (Mobile TAXIS), η οποία προσφέρει και φέτος τη δυνατότητα έγκυρης ενημέρωσης για την εκκαθάριση της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με την αποστολή ενός απλού SMS να εγγραφούν στην υπηρεσία M-TAXIS για το 2007. Το SMS πρέπει απλά να περιέχει τον Α.Φ.Μ. του ενδιαφερόμενου και θα πρέπει να αποσταλεί στον αριθμό 2552 (π.χ. 123456789 στο 2552). Το κόστος είναι 0,25 ευρώ συν Φ.Π.Α. 19%, και καλύπτει το σύνολο των μηνυμάτων.

Με την εγγραφή του στην υπηρεσία, ο πολίτης εξασφαλίζει ενημέρωση για την εκκαθάριση της δήλωσής του, όποτε αυτή πραγματοποιηθεί. Στην περίπτωση που η δήλωση είναι χρεωστική, ο πολίτης λαμβάνει έγκαιρες ειδοποιήσεις για την καταβολή των τυχόν οφειλομένων δόσεων. Κάθε ενημέρωση πραγματοποιείται μέσω αποστολής SMS.

Η πληροφορία που αποστέλλεται δεν είναι εμπιστευτική και είναι παρόμοια με αυτή που ήδη δίνεται μέσω της τηλεφωνικής (στον αριθμό κλήσης 212-9559999) ή της διαδικτυακής (στον ιστοχώρο www.gsis.gr) αντίστοιχης υπηρεσίας ενημέρωσης.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα