Multirama, Νέο e-shop και με δημοπρασίες

Με ένα νέο τρόπο ο οποίος διακρίνεται για την νέα σύγχρονη αισθητική του και αναλυτική παρουσίαση όλων των προϊόντων της εταιρίας, η Multirama ανανεώθηκε. Οι αγορές on line γίνονται ακόμη πιο εύκολες ενώ θα υπάρχει πλούσια θεματολογία γύρω από τις νέες τεχνολογίες αλλά και τις τάσεις της αγοράς πληροφορικής. Καινοτομία αποτελεί η δυνατότητα συμμετοχής σε δημοπρασία που καθιερώνει η Multirama για τους επισκέπτες του νέου site.

Μέσα από τη δυνατότητα της δημοπρασίας που προσφέρει το e-shop, δυο φορές το μήνα επιλεγμένοι κωδικοί θα βρίσκονται στη διάθεση του καταναλωτικού κοινού το οποίο θα καθορίζει και την τελική τιμή πώλησης του προϊόντος, ξεκινώντας από 1 ευρώ.

Το νέο site της Multirama σχεδιάστηκε με τη λογική να αποτελέσει την πιο φιλική και εύκολη επιλογή για το χρήστη, εξελίχθηκε αισθητικά με νέα γραφιστικά και lifestyle εικόνες , αναβαθμίστηκε τεχνικά και υιοθέτησε ένα πλούσιο menu με στόχο να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνατότητες στον επισκέπτη. Παρέχονται πολλαπλά φίλτρα αναζήτησης για εύκολη και γρήγορη επιλογή κωδικών ενώ επίσης παρουσιάζονται σε μεμονωμένες σελίδες όλα τα νέα προϊόντα τα οποία μόλις αφίχθησαν στο e-shop. Οι αγορές online γίνονται εύκολες, απλές και γρήγορες ενώ για κάθε αγορά ο καταναλωτής μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη στη διαδικασία αποστολής και παραλαβής της.

Επισκεφτήκαμε το site της Multirama και δεν βρήκαμε καμία δημοπρασία σε εξέλιξη. Είναι δυνατόν να βγάζουν ανακοίνωση για αυτή την νέα υπηρεσία και να μην τρέχει ταυτόχρονα και μια δημοπρασία;!!!

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2022 16:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.