OTE Music Call

Ο ΟΤΕ εισάγει στο χώρο της σταθερής τηλεφωνίας την υπηρεσία MusicCall. Με την υπηρεσία MusicCall, καθένας έχει τη δυνατότητα να εμπλουτίσει τον ήχο κλήσης (ringing tone) που ακούει αυτός που τον καλεί. Συγκεκριμένα, μπορεί να επιλέγει μουσικά κομμάτια από διάφορες ελληνικές και ξένες επιτυχίες, ηχητικά εφέ, προσωποποιημένα μηνύματα κ.α. από ένα μεγάλο πλήθος διαθέσιμων ήχων/ringtones, που μπορεί να αλλάζει όσο συχνά επιθυμεί.

update: Η υπηρεσία OTE Music Call είναι σε συνεργασία της OTE με την Reach Further Communications.

, OTE Music Call

Επιπλέον, εκτός από την επιλογή του ίδιου ήχου κλήσης για όλους όσους καλούν, υπάρχει και η δυνατότητα προσωποποίησης της υπηρεσίας. Μπορεί δηλ. κανείς να δημιουργήσει διάφορους συνδυασμούς ήχων, να επιλέξει διαφορετικό ringtone ανά ομάδα επαφών, καθώς και χρονικό διάστημα που επιθυμεί να διατηρεί ενεργοποιημένη την υπηρεσία, μετατρέποντας έτσι μια απλή κλήση σε διασκέδαση!

Η υπηρεσία OTE MusicCall διατίθεται με 0,5 €/μήνα. Η χρέωση είναι 1,785 € για κάθε τραγούδι ή ήχο, ενώ υπάρχει και δυνατότητα επιλογής δωρεάν τραγουδιών. Για όσους εγγραφούν στην υπηρεσία μέχρι 1η Σεπτεμβρίου 2009, δίνεται δωρεάν η συνδρομή για τους δύο πρώτους μήνες.

Ο συνδρομητής μπορεί να εγγραφεί στην υπηρεσία καλώντας τον πενταψήφιο αριθμό 14300 (αυτοματοποιημένη φωνητική πύλη), όπου μπορεί να δημιουργήσει και να διαχειριστεί το προσωπικό του προφίλ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thevoyager

Προσωπικά το βρίσκω τρομερά ενοχλητικό, ειδικά στις περιπτώσεις που κάποιοι θέλουν να δείξουν την “κακογουστιά” τους ακόμα και μέσα από ένα ringtone!

Το είδαμε στην κινητή.. και βέβαια ήταν αναμενόμενο να μπει και στην σταθερή.. Άντε να δούμε τι θα ακούσουμε πάλι περιμένοντας να απαντήσει κανείς στο τηλέφωνο!
Ηλίας,
https://thevoyager.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.

Internet OTE OTE TV

OTE TV GO: Περιεχόμενο στο smartphone και το tablet

Με τη νέα υπηρεσία OTE TV GO οι συνδρομητές του OTE TV έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο κινητό και στο tablet περιεχόμενο από το μπουκέτο του ΟΤΕ TV και κανάλια υψηλής ευκρίνειας. Το OTE TV GΟ, διατίθεται αρχικά πιλοτικά για 50.000 συνδρομητές.