Δευτέρα
09/03/2009

Panasonic Lumix Award, Φωτογραφικός διαγωνισμός online

Ως τις 31 Μαρτίου θα είναι ανοικτός σε δηλώσεις συμμετοχής ο μεγάλος ετήσιος πανευρωπαϊκός online διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας Panasonic LUMIX Awards 2008-2009, του οποίου το θέμα φέτος είναι The Living Planet – προφανώς επηρεασμένο από την ανησυχητική διεθνή επικαιρότητα και την ευαισθητοποίηση όλων μας, της Panasonic μη εξαιρουμένης, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Panasonic Lumix Award 2009

Ο διαγωνισμός, που ξεκίνησε το 2002 και απονέμει ένα μεγάλο και δυο μικρότερα βραβεία, δέχεται χιλιάδες συμμετοχές κάθε χρόνο και έχει καθιερωθεί σαν μια διαδραστική πλατφόρμα τόσο για τους λάτρεις της ψηφιακής φωτογραφίας, όσο και τους επαγγελματίες/ δημιουργούς του χώρου, μέσω της οποίας μπορούν να ανταλλάσσουν απόψεις, δείγματα και εμπειρίες.

Τη δουλειά όσων συμμετάσχουν φέτος θα κρίνει ένα πάνελ από καταξιωμένους επαγγελματίες φωτογράφους, ενώ ένας από αυτούς, ο Μαρκ Τσίλβερς έχει ήδη ξεκινήσει blog με χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες, που θα τους βοηθήσει να βελτιώσουν την ποιότητα και την πρωτοτυπία των ψηφιακών φωτογραφιών τους.

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τον Οκτώβριο ως το Μάρτιο, με απονομή μηνιαίων βραβείων (μια Panasonic DMC-FZ28, για την καλύτερη φωτογραφία κάθε μήνα), ενώ το έπαθλο για το μεγάλο νικητή φέτος είναι μια μηχανή DMC-G1, η πρώτη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς, του συστήματος Micro Four Thirds, από την Panasonic.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του, στη διεύθυνση www.lumixaward.com.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.