Public.gr, Ηλεκτρονικό κατάστημα με 370.000 προϊόντα

Ένα πρωτοποριακό ηλεκτρονικό κατάστημα εγκαινιάζει η αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας Public, ολοκληρώνοντας μια επένδυση ύψους 1 εκ. ευρώ. Το νέο online shop αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για το Public και πλέον προσφέρει τη μοναδική εμπειρία του πολυκαταστήματος σε όλους τους καταναλωτές.

, Public.gr, Ηλεκτρονικό κατάστημα με 370.000 προϊόντα

Ο καταναλωτής μπορεί να ακούσει αποσπάσματα τραγουδιών, να δει trailers ταινιών και demos ηλεκτρονικών παιχνιδιών και να περιηγηθεί σε πάνω από 370.000 προϊόντα. Τα προϊόντα χωρίζονται σε 11 κύριες κατηγορίες: Βιβλία, Μουσική, Ταινίες, Εικόνα & Ήχος, Φωτογραφία, Υπολογιστές, Gaming, Κινητά Mp3 & GPS, Gadgets, Κόμικς, Παιδικά. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια λίστα που περιλαμβάνει περισσότερους από 200.000 τίτλους ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων, 100.000 τίτλους μουσικών albums, 50.000 τίτλους ταινιών, 20.000 προϊόντα τεχνολογίας. Σύντομα θα προστεθούν και πάνω από 2.000.000 τίτλοι ξένης βιβλιογραφίας.

Το www.public.gr έχει βασιστεί πάνω στην πλατφόρμα της Αμερικανής εταιρίας, ATG (Art Technology Group), η οποία διαθέτει αυτή τη στιγμή την πιο εξελιγμένη e-commerce πλατφόρμα στο κόσμο, με πελάτες όπως το Best Buy της Αμερικής και το Tesco της Μ. Βρετανίας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Staf

Πολυ καλο το Public..Βγαζει συχνα πολυ καλες προσφορες..
Χαρακτηριστικα θυμαμαι, πριν καποια χρονια ειχα παρει το Motorola Razr απο το Public 210 ενω στα αλλα καταστηματα ειχε 350…
Οταν θελουν να ξεστοκαρουν…Τα δινουν οσο οσο…

Κώστας Βλαχάκης

Τι μου θύμισες τώρα! Όταν κυκλοφόρησε το RAZR έσκασα 550 ευρώ για να το πάρω (το έχω κρατήσει https://techblog.gr/wom/flashback-mobiles ). Και μετά από μερικά χρόνια είχε φτάσει 149 ευρώ :S

roverand

πανακριβο

ΝΙΚΟΣ

Λίγο τραβηγμένο από τα μαλλιά μου φαίνεται το 370.000 !!!

Κώστας Βλαχάκης

Το δελτιο τυπου το αναφερει. Μπορει να εννοουν ολους τους κωδικους που εχουν στα φυσικα καταστηματα, αν και παλι δεν ξερω αν αυτο ειναι ενα νουμερο που «υπαρχει».

Staf

Οχι ειναι αληθεια τα 37000.Στα Public βρισκεις τα παντα..Απο κινητα μεχρι cd, βιβλια ,pc , καρτες μνημης τηλεορασεις, DVD ..TA ΠΑΝΤΑ..

Κωστα περιμενα πως και πως να το παρω..Οταν το ειδα στο Public επαθα πλακα..Πολυ μουρατο για την εποχη του…

ΗΛΙΑΣ ΣΚΑΒΕΝΤΖΟΣ

Χειρότερη τηλεφωνική εξυπηρέτηση δεν υπάρχει, σα να τηλεφωνείς σε Δημόσια Υπηρεσία. ¨Εχετε καταλάβει τι καιροί έρχονται για τα καταστήματα λιανικής στην Ελλαδα? Συνεχίστε να μας “γράφετε ” εμάς που έχουμε να καταναλώσουμε και να δούμε, όχι τι θα πουλάτε ,αλλά αν θα υπάρχετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.

Business Vodafone Public

Vodafone Ελλάδας και Public μαζί: Νέα στρατηγική συνεργασία με shop-in-shop

Με τη νέα συνεργασία Vodafone Ελλάδας και Public, δημιουργείται για τον καταναλωτή ένα νέο οικοσύστημα με στόχο να καλύψει τις συνολικές του ανάγκες μέσα από μοναδικές προσφορές.

Business Public

Public Group: Αύξηση κερδοφορίας για το #1 Omni-Retail οικοσύστημα

Επιτυχημένη συγχώνευση με τη MediaMarkt και τη δημιουργία του πρωτοποριακού concept “Public + home”, με τις πωλήσεις των οικιακών συσκευών να ξεπερνούν το 20% του συνολικού τζίρου.

Business Public

Public: Η απάντηση μετά το πρόστιμο για τις πλασματικές εκπτώσεις

Σε συνέχεια του πρόστιμου που επιβλήφθηκε στα Public ύψους 520.000 ευρώ για πλασματικές τιμές στις εκπτώσεις η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί.