Παρασκευή
31/10/2008

Public Life, Μηνιαίο free press των καταστημάτων Public

Πιστά στην υπόσχεσή τους να στηρίζουν τις διαφορετικές πτυχές της πολιτιστικής ζωής, τα καταστήματα Public πρωτοπορούν και προχώρησαν ένα ακόμη βήμα, με την έκδοση νέου μηνιαίου free press περιοδικού με τίτλο Public Life. Το πρώτο τεύχος βρίσκεται ήδη στις ειδικές προθήκες των καταστημάτων Public, ενώ διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Κύπρο. Ραντεβού με το Public Life κάθε μήνα.

Αντανακλώντας τη φιλοσοφία και την κουλτούρα της αλυσίδας καταστημάτων Public, το Public Life έρχεται για να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των πολιτιστικών μας συνηθειών καθώς οι 48 σελίδες του, μέσα από μια αντικειμενική ματιά, θα αποτελέσουν έναν μοναδικό σύμβουλο. Συγκεκριμένα, το νέο εγχείρημα των καταστημάτων Public απευθύνεται σε όσους αγαπούν την τεχνολογία και τα gadgets, στους λάτρεις της μουσικής, στους κινηματογραφόφιλους, στους βιβλιοφάγους, στους γευσιγνώστες , στους ταξιδιώτες και σε όλους όσους αναζητούν εκείνο που ονομάζουμε «ποιότητα ζωής».

Μέσα από μια πληθώρα νέων προτάσεων, το Public Life έρχεται για να απαντήσει στην ανάγκη για συνεχή και έγκυρη ενημέρωση πάνω σε θέματα πολιτισμού, εκδηλώσεων και προτάσεων αγορών. Έτσι, με όχημα μια αναγνωρίσιμη και καταξιωμένη δημοσιογραφική ομάδα, το Public Life έρχεται να ενισχύσει την εμπειρία που προσφέρουν τα καταστήματα της αλυσίδας και να γίνει μέρος της καθημερινότητας όλων μας.

Με σημεία διανομής τα τέσσερα καταστήματα Public σε Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Λευκωσία, τους σταθμούς του metro, cafe, πανεπιστήμια και άλλους χώρους, το Public Life δίνει ραντεβού με το αναγνωστικό του κοινό μια φορά το μήνα.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.