Αλλαγή Ηγεσίας στο γραφείο Αθηνών της SAMSUNG ELECTRONICS Co.Ltd

0

SamsungΗ Samsung Electronics ανακοίνωσε ότι ο κ. Bangseob Choi ανέλαβε επίσημα τη θέση του Γενικού Διευθυντή του γραφείου Αθηνών της Samsung Electronics από την 1η Ιουνίου 2007, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον κ. SoonJin Kwon, ο οποίος μετά την επιτυχημένη πορεία του στην Ελλάδα, αναλαμβάνει νέα διευθυντική θέση στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, στην Κορέα.

Με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ο κ. Bangseob Choi θα είναι υπεύθυνος για τη διοίκηση των δραστηριοτήτων Marketing της Samsung στην ελληνική αγορά, με έδρα την Αθήνα, καθώς και για την υλοποίηση της στρατηγικής της εταιρίας που έχει βασικό στόχο την προώθηση του ονόματος Samsung στην ελληνική αγορά, αλλά και την ανάδειξη του κοινωνικού προφίλ της εταιρίας.

Ο νέος Γενικός Διευθυντής της Samsung, Bangseob Choi, δήλωσε: «Όραμα και στόχος μας είναι να κάνουμε την Samsung No.1 εταιρία στην Ελληνική Αγορά σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής μας. Σε απόλυτη συνεργασία με τους επίσημους διανομείς των προϊόντων μας, όπως η Fourlis Trade, η Ευρωηλεκτρονική και η Prime Telecom της Fourlis Group, θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε δυναμικά την τεχνολογική υπεροχή των προϊόντων μας και ταυτόχρονα να ενδυναμώνουμε τη θετική εικόνα της εταιρίας κάνοντας ευρέως γνωστή την κοινωνική μας πολιτική και δραστηριότητα».

Ο κ. Bangseob Choi έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις ευθύνης στη Samsung Electronics, με πιο πρόσφατη αυτή του επικεφαλής του τομέα Brand Marketing στα κεντρικά γραφεία της Samsung Electronics της Ευρώπης στο Ηνωμένο Βασίλειο, από το 2002. Το 1987 ξεκίνησε να εργάζεται για τη Samsung Electronics με διοικητικά καθήκοντα στον τομέα Research & Development στο τμήμα A/V μέχρι το 1992, οπότε και μεταπήδησε στο τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού για Multimedia. To 1997 του ανατέθηκε η διοίκηση του τομέα Product Marketing & Marketing Alliances, στο τμήμα Global Marketing Operations.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα