SATURN, Ανοίγει δεύτερο κατάστημα στο Γέρακα

Η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών Saturn, προβαίνει στο άνοιγμα του δεύτερου καταστήματος, δυο μήνες περίπου μετά την επίσημη είσοδο της στην ελληνική αγορά. Το νέο κατάστημα θα υποδεχτεί το καταναλωτικό κοινό την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, στις 8:00 το πρωί, στο Γέρακα, Λεωφ. Μαραθώνος 149. Ο επισκέπτης μπορεί να περιμένει, όπως εξάλλου συνέβη και στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας, μοναδικές προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές της Saturn, το νέο κατάστημα στεγάζεται σ’ ένα μοντέρνο χώρο, συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ., απασχολεί 120 άτομα και θέτει στη διάθεση των καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής μια πλούσια συλλογή επώνυμων προϊόντων, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές. Σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τα στοιχεία αυτά συντελούν στη δημιουργία, όχι απλά ενός επιπλέον καταστήματος ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, αλλά μιας νέας πρότασης αγοράς για τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής. Το κατάστημα του Γέρακα προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα τεχνολογικής αιχμής, επιτρέποντας στους πλέον απαιτητικούς καταναλωτές να βρουν ένα χώρο στον οποίο θα πραγματοποιούν τις αγορές τους, αλλά και θα ενημερώνονται παράλληλα για τις τεχνολογικές εξελίξεις. Τα παραπάνω στοιχεία συνθέτουν για τους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία αγοράς.

Επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του νέου καταστήματος αποτελούν οι καινοτόμες πρακτικές, τις οποίες ο καταναλωτής συναντά αποκλειστικά σε καταστήματα Saturn. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της εταιρίας, το νέο κατάστημα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εσωτερική διαρρύθμιση του, με την τμηματική έκθεση των προϊόντων, ανάλογα με την προμηθεύτρια εταιρία, καθώς επίσης και την εφαρμογή της πρακτικής των «shops-in-shop». Στα παραπάνω, προστίθενται και υπηρεσίες όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ’ οίκον παράδοση, εγκατάσταση, και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές.

Σημειώνεται πως με την είσοδο της στην Ελληνική αγορά, η Saturn δραστηριοποιείται πλέον σε 10 κράτη διατηρώντας περισσότερα από 200 σημεία πώλησης.

Επεξεργάστηκε την 27 Νοεμβρίου 2008 15:05

Σχόλια

  • Θα ποδοπατηθούνε...! Και όπως είπε ένας γνωστός μου στο Facebook.. "όπου πίπτει η τιμή, πίπτει και φάπα!"

  • Παιδιά προσοχή στις "ευκαρείες" που δεν είναι ετοιμοπαράδοτες. Εγώ ακόμα περιμένω μια συσκευή που είχα παραγγείλει στα εγκαίνια του Saturn της Συγγρού.

  • Καλά και δεν στο έχουν παραδώσει 2 μήνες μετά!!!?
    Τώρα που χειμώνιασε θα βγάλουν χιονίστρες τα χέρια σου από το πλύσιμο στο χέρι! Ωραία προσφορά!

  • Το Σάββατο 25/04 το απόγευμα, κατά τις 7, πήγα με την σύντροφό μου στο κατάστημα του Γέρακα.

    Αποφασίσαμε να αγοράσουμε 2 PC Compatible TVs, συγκεκριμένα 2 LG 2394.

    Ενημέρωσα σχετικά έναν υπάλληλο που βρισκόταν εκεί ο οποίος μας έδωσε τις 2 τηλεοράσεις και όταν ρωτήσαμε περί πληρωμής μας είπε να πάμε σε οποιοδήποτε ταμείο στο ισόγειο.

    Δεν είχα πάρει καροτσάκι, κι έτσι τις πήρα στα χέρια και πήγαμε σε ένα ταμείο.

    Όταν δηλώσαμε στην ταμία ότι θα πληρώναμε με Diners, 12 δόσεις, η απάντηση που πήραμε ήταν ότι θα έπρεπε να ξαναπάμε πίσω στον πρώτο όροφο και όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι θα έπρεπε να ξανακουβαλήσουμε και τις 2 TVs.

    Φυσικά, αφήσαμε τις ΤVs στο ταμείο και φύγαμε.

    Δεν είσαστε οι φτηνότεροι, αλλά η εξυπηρέτηση πελατών και η οργάνωσή σας είναι... απερίγραπτη! :-)

    ...Ούτε το Saturn gr domain name δεν έχουν κατοχυρώσει, πρωτοέστειλα e-mail πριν μιά βδομάδα σε εταιρεία θέρμανσης...

    Ακόμα και η παρούσα "κλειστή" φόρμα επικοινωνίας βάζει σε σκέψεις.

    Ποτέ ξανά!

  • Βαγγέλης Τζαβάρας, εγώ απογοητεύτηκα όταν έμαθα ότι τα Saturn δεν κάνουν άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα. Πληρώνεις συνολικά του τόκους όταν παραλαμβάνεις το προϊόν.

    Σε ότι αφορά το site τους είναι απαράδεκτο. Domain name, σχεδίαση, usability, περιεχόμενο... καθόλου καλά. Έχεις διαβάσει το λεξικό τους https://techblog.gr/smallnews/saturn-online-vocabulary/ ... θα ξεχάσεις αυτά που ξέρεις!!!

  • Παιδιά μόλις γράφτηκα.Φίλε Γιώργο κ γω σε άλλη ιστοσελίδα του Saturn,δεν μπορούσα να γραφτώ.Το καλοκαίρι είχα πάει στο κατάστημα του Γέρακα για να μάθω για ατμοκαθαριστή.Εκτός οτι δεν είχαν ποικιλία κ δεν είχα κ σωστή ενημέρωση.Με αποτέλεσμα να πάω στο κατάστημα στην Λ.Συγγρού.Οκ εκεί βρήκα κάτι καλό!Κ από εξυπηρέτηση,στο τμήμα με τις μικροσυσκευές δεν έβρισκα υπάλληλο να ρωτήσω.Έχει μεγάλη ποικιλία αλλα χάνει κ σε πολλά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.