Καλλιστεία Τεχνολογίας, Τα κορίτσια των φυλλαδίων

6

Περπατώντας σήμερα στην Καλλιθέα βρήκα ένα φυλλάδιο των καταστημάτων Κωτσόβολος. Δυστυχώς δεν αφήνουν συχνά στην περιοχή μου και σήμερα ήταν ευκαιρία να δω τις προσφορές που έχει αυτή την εβδομάδα η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Το μάτι μου έπεσε στα δυο γυμνόστηθα (παραλίγο) κορίτσια που διανθίζουν το εικαστικό του φυλλαδίου και αμέσως μου ήρθε στο μυαλό το πανέμορφο μοντέλο των φυλλαδίων των Saturn.

Είναι της μόδας τα φυλλάδια των μεγάλων αλυσίδων να συμπληρώνουν όμορφες γυναίκες. Είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο ποσοστό ταν φανατικών tech freaks είναι άνδρες και φαίνεται ότι τα καταστήματα αρχίζουν να χτυπάνε πάνω και σε αυτό. Ανέτρεξα σε παλαιότερα φυλλάδια του Saturn και του ElectroWorld και θυμήθηκα τα δικά τους μοντέλα. Νομίζω ότι το καλύτερο είναι αυτό των Saturn, δεύτερο έρχεται του Κωτσόβολου λόγω του ότι δεν βλέπουμε πρόσωπο και τελευταία και καταϊδρωμένα τερματίζουν τα μοντέλα του ElectroWorld. Δεν ξέρω γιατι επέλεξαν τις συγκεκριμένες κοπέλες αλλά έτσι όπως τις έχουν μακιγιάρει και τις έχουν φωτογραφίσει νομίζω ότι δεν περνάνε στην επόμενη φάση!

Εσείς τι λέτε? Με άριστα το 10 πόσο… ?

Saturn

Κωτσόβολος

ElectroWorld
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
6 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmerlus

Tο σίγουρο είναι ότι αυτός που έκανε το photoshop για τον Κωτσόβολο παίρνει κάτω από τη βάση… 😛

George Anagnostopoulos

Saturn ftw!

Terminator

Ως fan του wrestling προτιμω αυτες του Electro World…

Thanasis

γενικά οι Γερμανοί έχουν πιο ωραία μοντέλα 🙂 Ειδικά στα site βάζουν κάτι “πειρασμούς” … 🙂

Retrospec

Η κοπέλα του Saturn ξέρουμε ποιά είναι; Έχω κρατήσει τα φυλλάδια γιατί έχω πάθει πλάκα με την ομορφιά της. Είναι γερμανίδα;

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα