Saturn, Εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη

Η Saturn, έπειτα από την επιτυχημένη πορεία της στην Αθήνα, εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, προσφέροντας στους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές της σε πλήθος προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας. Υποστηρίζοντας ότι «Η Τσιγκουνιά είναι Μαγκιά», η Saturn καλεί τους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης να σκεφθούν έξυπνα και να γνωρίσουν τις μοναδικές προσφορές από κοντά, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων.

Η διεύθυνση του νέου καταστήματος είναι Λαγκαδά 341, Σταυρούπολη.

, Saturn, Εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη

Το 3ο κατάστημα της Saturn στην Ελλάδα, διαθέτει μοντέρνα αισθητική, χώρους συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. και 300 θέσεις parking, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει άνετα και ευχάριστα τις αγορές του. Προτεραιότητα της Saturn αποτελεί η προσφορά «τολμηρά» χαμηλών τιμών σε μια ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων, σεβόμενη πάντα το πορτοφόλι των καταναλωτών, και όλα αυτά σε συνδυασμό με την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Διατηρώντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το νέο κατάστημα της Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο συνάντησης του καταναλωτικού κοινού με τα προϊόντα τεχνολογικής αιχμής, εξασφαλίζοντας για τους πλέον απαιτητικούς φίλους της τεχνολογίας ένα χώρο, στον οποίο θα πραγματοποιούν τις αγορές τους και θα ενημερώνονται παράλληλα για τις τελευταίες προτάσεις της αγοράς.

Σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της αλυσίδας, στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου, όπου τα προϊόντα εκτίθενται τμηματικά ανά εταιρία προμηθευτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται η πρακτική των “shops in shop”. Παράλληλα, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος Saturn συνιστούν οι υπηρεσίες, όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ’ οίκον παράδοση, εγκατάσταση, και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης θα απασχολούνται πάνω από 80 άτομα από την τοπική κοινωνία, τα οποία διαθέτοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και εξειδίκευση θα αποτελέσουν τους καλύτερους συμβούλους αγορών για τους πελάτες του καταστήματος.

, Saturn, Εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη

Η Saturn εισήλθε στην ελληνική αγορά το Σεπτέμβριο του 2008, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ το δεύτερό της κατάστημα στην περιοχή του Γέρακα Αττικής ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του ίδιου έτους. Με την προσθήκη και του 3ου καταστήματος στην ελληνική αγορά, ο αριθμός των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται η Saturn ανέρχεται στις 13, ενώ συμπληρώνονται συνολικά 238 σημεία πώλησης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mickeynx

ειπανε και για Σταθμο Λαρισι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Saturn

Saturn, Βάζει λουκέτο στα καταστήματα Σταθμού Λαρίσης και Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη

Ο Όμιλος Media – Saturn δεδομένης της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης προχωρά στη διακοπή της λειτουργίας των καταστημάτων Saturn Σταθμού Λαρίσης και Saturn Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη ενώ μετονομάζει σε Media Markt τα καταστήματα Saturn Λ. Συγγρού Καλλιθέας, Λ. Μαραθώνος Γέρακα καθώς επίσης και Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη.

Smartphones Archos HTC Saturn

HTC Gratia και Archos Arnova 7 στα Saturn με 199 ευρώ και 119 ευρώ αντίστοιχα

Το HTC Gratia με Android 2.2, οθόνη capacitive 3.2 ίντσες 480×320 pixels, επεξεργαστή 600 MHz, μνήμη RAM 384MB και κάμερα 5 Megapixel διαθέτουν τα καταστήματα Saturn με τιμή 199 ευρώ. Το κινητό δεν γνωρίζω αν έχει ελληνικό μενού ή πληκτρολόγιο. Είναι μοντέλο Οκτώβριος 2010, το βρήκα στον κατάλογο των Saturn και θέλησα να το μοιραστώ […]

Μικρά νέα Saturn

Νέο κατάστημα Saturn στο Σταθμό Λαρίσης

Η Saturn, συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση, εγκαινιάζοντας την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, στη διεύθυνση Φιλαδέλφειας 8. Στο νέο κατάστημα Saturn, οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές […]

Μικρά νέα Electroworld Kotsovolos Saturn

Καλλιστεία Τεχνολογίας, Τα κορίτσια των φυλλαδίων

Περπατώντας σήμερα στην Καλλιθέα βρήκα ένα φυλλάδιο των καταστημάτων Κωτσόβολος. Δυστυχώς δεν αφήνουν συχνά στην περιοχή μου και σήμερα ήταν ευκαιρία να δω τις προσφορές που έχει αυτή την εβδομάδα η αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Το μάτι μου έπεσε στα δυο γυμνόστηθα (παραλίγο) κορίτσια που διανθίζουν το εικαστικό του φυλλαδίου και αμέσως μου ήρθε […]