Η Sony κατακτά πέντε βραβεία EISA

0

Sony HDR-SR8Οι τεχνολογικές καινοτομίες της Sony αναγνωρίζονται για ακόμα μια φορά από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εικόνας και Ήχου (EISA). Για τη φετινή χρονιά, η κριτική επιτροπή της EISA απένειμε στη Sony Europe τέσσερα βραβεία σε κατηγορίες που περιλαμβάνουν την οικιακή ψυχαγωγία, την ψηφιακή εικόνα και την πλοήγηση αυτοκινήτου. Ένα πέμπτο βραβείο δόθηκε στη Sony Computer Entertainment Europe για την κονσόλα PLAYSTATION3.

Η Sony Europe κατέκτησε βραβεία EISA 2007-2008 για τα παρακάτω προϊόντα: Ευρωπαϊκή Πράσινη Τηλεόραση (Sony BRAVIA KDL-40D3000), Ευρωπαϊκός Βιντεοπροβολέας (Sony BRAVIA VPL-VW60), Ευρωπαϊκή βιντεοκάμερα HD (Sony Handycam HDR-SR8E) και Ευρωπαϊκό φορητό σύστημα πλοήγησης (Sony NV-U92T). Η κονσόλα PLAYSTATION3 απετέλεσε το νικητή στην κατηγορία του Ευρωπαϊκού Media Center.

«Είναι εξαιρετικά ικανοποιητικό το να αναγνωρίζεται η ικανότητα και το πάθος των σχεδιαστών και των μηχανικών μας από τη μεγαλύτερη και πιο έγκυρη ένωση περιοδικών πολυμέσων στον κόσμο», σχολιάζει ο κ. Fujio Nishida, Πρόεδρος της Sony Europe. «Στη Sony, είμαστε υπερήφανοι για το ότι δημιουργούμε προϊόντα που υπερβαίνουν το βασικό τους ρόλο δημιουργώντας μια συναισθηματική σύνδεση με το χρήστη. Οι φετινές βραβευθείσες καινοτομίες αποτελούν μια ιδανική επίδειξη του ‘πνεύματος της Sony’ σε δράση».

Η EISA αποτελεί τον μεγαλύτερο εκδοτικό οργανισμό πολυμέσων στην Ευρώπη, με μέλη περίπου 50 περιοδικά ήχου, φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, video και φωτογραφίας από 19 Ευρωπαϊκές χώρες. Οι φετινοί νικητές επιλέχθηκαν κατόπιν προσεκτικής εξέτασης από την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από δημοσιογράφους και ανεξάρτητους τεχνικούς ειδικούς.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα