Η Sony Ericsson ανανεώνεται

Η Sony Ericsson παρουσιάζει σήμερα την ανανεωμένη εικόνα της και προχωράει στο στόχο της να γίνει το κατ’εξοχήν communication entertainment brand. Η νέα τοποθέτηση της εταιρείας εξελίσσει όλα τα στοιχεία που την αποτελούν, από τις αξίες της και την υπόσχεση προς τους καταναλωτές της, μέχρι και το λογότυπό της που πλέον απευλευθερώνεται και αποκτά περισσότερη κίνηση. Η μπάλα που υπάρχει στο διάσημο λογότυπό της γνωστό και ως liquid identity, θα χρησμοποιείται πλέον σε 7 επιπλέον χρώματα ενώ επίσης αποκτά κίνηση και συνοδεύεται από ένα νέο εικαστικό στοιχείο το liquid energy, μια λωρίδα χρώματος που του δίνει ενέργεια και αντικατοπτρίζει το ανήσυχο πνεύμα της εταιρείας.

Sony Ericsson liquid

Το μήνυμα make.believe προστίθεται επίσης στο λογότυπο Sony Ericsson και εκφράζει τη φιλοσοφία της πως τα όνειρα και οι επιθυμίες μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Το όραμα αυτό το μοιράζεται με τη μητρική της εταιρεία Sony, η οποία ανακοίνωσε επίσης πριν την χρήση του make.believe σε όλη την επικοινωνία της.

Επιπλέον μέσα στους στόχους της Sony Ericsson είναι να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στα ψηφιακά μέσα και τα social media, τα οποία ήδη εντάσει και στα προιόντα της ώστε η επικοινωνία να είναι διασκέδαση.

H πρεμιέρα της ανανεωμένης επικοινωνίας της Sony Ericsson θα γίνει με την καμπάνια για τα πολυ-αναμενόμενα κινητά Satio, Aino και Yari που είναι και τα πρώτα της νέας κατηγορίας Entertainment Unlimited.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.