Sony MEX-BT3600U | Ράδιο/CD με USB και Bluetooth

Sony MEX-BT3600UΤο νέο CD tuner αυτοκινήτου MEX-BT3600U της Sony σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε την προσωπική σας μουσική συλλογή ενώ οδηγείτε, συνδέοντας σε αυτό το USB player σας ή ασύρματα, από συσκευές WALKMAN ή κινητά τηλέφωνα εξοπλισμένα με τεχνολογία Bluetooth, απολαμβάνοντας από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας στερεοφωνικό ήχο υψηλής ποιότητας. Επιπρόσθετα, η κεντρική μονάδα σας βοηθά να πραγματοποιείτε κλήσεις hands-free, μέσω του κινητού σας τηλεφώνου Bluetooth, εύκολα και με ασφάλεια.

Ακόμα και αν δεν είστε κάτοχοι κάποιας συσκευής που υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση Bluetooth, το MEX-BT3600U σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την προσωπική σας μουσική συλλογή, ενώ βρίσκεστε σε κίνηση συνδέοντας συσκευές αναπαραγωγής μουσικής στην υποδοχή USB στην πρόσοψη της κεντρικής μονάδας. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα ήχου, μπορείτε να πραγματοποιείτε εξαιρετικά ταχείες αναζητήσεις στη μουσική σας βιβλιοθήκη MP3, με τη βοήθεια της οθόνης LCD.

Με νέο σύστημα Quick-BrowZer, το οποίο προσφέρει εύκολη περιήγηση στην μουσική σας βιβλιοθήκη με τη χρήση του πλήκτρου περιστροφής της κεντρικής μονάδας, μπορείτε να εντοπίζετε με απλό τρόπο τα αγαπημένα σας τραγούδια MP3.

Για ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, στην πρόσοψη της κεντρικής μονάδας θα βρείτε επίσης, μια είσοδο AUX, στην οποία μπορείτε να συνδέσετε οποιαδήποτε συσκευή αναπαραγωγής μουσικής μέσω της εξόδου ακουστικών της.

Το Sony MEX-BT3600U χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) για συνεχή μετάδοση (streaming) ψηφιακού στερεοφωνικού ήχου υψηλής ποιότητας μέσω συνδέσεων Bluetooth. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματα μουσική που βρίσκεται αποθηκευμένη σε οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει την τεχνολογία A2DP, από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας, με εξαιρετική καθαρότητα. Η τεχνολογία A2DP υποστηρίζεται από μία συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα κινητών τηλεφώνων της Sony Ericsson, καθώς και από τη νέα σειρά WALKMAN Video/MP3 Players NWZ-A820 με στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth. Η σύνδεση με συσκευές Bluetooth επιβεβαιώνεται μέσω ένδειξης στην οθόνη της κεντρικής μονάδας. Η τεχνολογία Bluetooth AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) επιτρέπει τον έλεγχο λειτουργιών της συσκευής Bluetooth σας όπως η παράκαμψη τραγουδιών και η παύση, απευθείας από το στερεοφωνικό σύστημα του αυτοκινήτου σας.

Τον καθαρό ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων εξασφαλίζει ένα υψηλής ποιότητας ευαίσθητο μικρόφωνο, εξοπλισμένο με λειτουργία ακύρωσης ήχου που βρίσκεται κρυμμένο πίσω από την πρόσοψη της κεντρικής μονάδας. Η φωνή του συνομιλητή σας ακούγεται με κρυστάλλινη καθαρότητα από τα ηχεία του αυτοκινήτου σας και έτσι δεν χρειάζεται πλέον να φοράτε ακουστικά Bluetooth, ενώ οδηγείτε. Η αναπαραγωγή της μουσικής σταματά αυτόματα όταν δέχεστε κάποια κλήση και συνεχίζει όταν η κλήση τελειώνει.

Σταθερό χαρακτηριστικό παραμένει η αναλλοίωτη ποιότητα αναπαραγωγής ήχου από CD ή από άλλες πηγές ήχου. Ο μηχανισμός CD, εξοπλισμένος με τεχνολογία DRIVE-S, συνδυάζει ψηφιοαναλογικό μετατροπέα ακριβείας 24-bit και ισχύ MOSFET 52Wx4 κανάλια με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα παραμόρφωσης. Το πρωτοποριακό codec DM+ (Digital Music+) της Sony επαναφέρει τις υψηλές συχνότητες που συχνά χάνονται κατά τη συμπίεση αρχείων που μεταφέρονται από CD. Παρέχονται τρείς ξεχωριστές προέξοδοι.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.