Sony MicroVault | Βελτιωμένες επιδόσεις και μεγάλες χωρητικότητες

, Sony MicroVault | Βελτιωμένες επιδόσεις και μεγάλες χωρητικότητεςΑπό τον τομέα Recording Media & Energy (RME) της Sony ανακοινώθηκε η κυκλοφορία των σειρών MicroVault Click και Click Excellence. Η νέα σειρά MicroVault Click προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης, υψηλούς ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων και συμβατότητα με την τεχνολογία Windows ReadyBoost για τη βελτίωση των επιδόσεων της μνήμης ενός PC με λειτουργικό σύστημα Windows Vista χωρίς την εγκατάσταση επιπρόσθετης μνήμης RAM.

Μπορείτε απλά να συνδέσετε μια συσκευή MicroVault Click στο σύστημά σας και να μοιραστείτε αρχεία, φωτογραφίες και video ή να έχετε πάντα διαθέσιμα τα σημαντικά σας αρχεία, όπου κι αν βρίσκεστε.

Τόσο η σειρά MicroVault Click, όσο και η σειρά Click Excellence ακολουθούν σχεδίαση τύπου ‘click’ για την εμφάνιση και την απόκρυψη της σύνδεσης USB, η οποία εξασφαλίζει ταχεία και εύκολη χρήση. Η σειρά MicroVault Click Excellence είναι σχεδιασμένη για επαγγελματίες, προσφέροντας εξαιρετικά χαμηλούς χρόνους μεταφοράς δεδομένων και χωρητικότητες από 2GB ως 8GB. Με χρόνους ανάγνωσης ως και 31MB/s και εγγραφής ως και 11MB/s, είναι εύκολο να μεταφέρετε και να μοιράζεστε μεγάλα επαγγελματικά αρχεία με συναδέλφους και πελάτες, μέσω σύνδεσης Hi-Speed USB 2.0. Η σειρά MicroVault Click Excellence είναι διαθέσιμη σε κομψή σχεδίαση σε ιβουάρ χρώμα, ενώ διαθέτει ένδειξη LED, η οποία ενεργοποιείται, όταν μεταφέρονται δεδομένα.

Εστιάζοντας στην μεγάλη χωρητικότητα, τα μοντέλα mid-range της σειράς MicroVault Click έχουν μικρότερο μέγεθος σε σχέση με τους προκατόχους τους και είναι ελαφρύτερα κατά περίπου 9 γραμμάρια. Η πολύχρωμη σειρά προσφέρει σύνδεση Hi-Speed USB 2.0 και χωρητικότητα από 2GB μέχρι και 16GB. Τα μοντέλα της σειράς MicroVault Click υποδηλώνουν τη χωρητικότητα μέσω του χρώματος, μέσω της ένδειξης LED τους.

Για ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις, τα μοντέλα της σειράς Sony MicroVault Click είναι συμβατά με την τεχνολογία Windows ReadyBoost, επιτρέποντας στα Windows Vista να χρησιμοποιούν μέρος της μνήμης του MicroVault για την βελτίωση των επιδόσεων του συστήματος χωρίς χρήση επιπρόσθετης μνήμης RAM. Το προεγκατεστημένο λογισμικό συμπίεσης δεδομένων Virtual Expander της Sony επιτρέπει την αποθήκευση ως και τρεις φορές περισσότερων δεδομένων, ανάλογα με τον τύπο και τα περιεχόμενα των αρχείων.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.

Smartphones Sony

Κάμερες smartphone: Όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε

Η τεχνολογία πίσω από τις σύγχρονες κάμερες smartphone είναι τόσο προηγμένη, από τους αισθητήρες έως όλους τους αλγόριθμους λογισμικού.