Πέμπτη
17/07/2008

Sony | Καλοκαιρινές προσφορές και δώρα

Sony HDR-TG3EΚαλοκαίρι σημαίνει όμορφες, ξέγνοιαστες και ξεχωριστές στιγμές και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τις κρατήσετε ζωντανές για πάντα από το να επιλέξετε μια μοναδική Ηandycam ή μια ψηφιακή SLR μηχανή της σειράς. Η Sony, μέσα από εντυπωσιακές καλοκαιρινές προσφορές επιβραβεύει τους καταναλωτές που θα επιλέξουν ένα από τα μοντέλα HD Ηandycam, καθώς επίσης και τους λάτρεις τις φωτογραφίας που θα επιλέξουν μια οποιαδήποτε SONY DSLR.

Συγκεκριμένα, από τις 7 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου, όλοι όσοι επιλέξουν ένα από τα εντυπωσιακά μοντέλα HD Ηandycam θα κερδίσουν ως δώρο το νέο DVDirect Recorder της SONY, VDR-MC5, το οποίο επιτρέπει γρήγορη εγγραφή υλικού High Definition ή Standard Definition σε δίσκο DVD απευθείας από οποιαδήποτε βιντεοκάμερα.

Sony A700Παράλληλα, οι λάτρεις τις φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν και να εντρυφήσουν στο πάθος τους, καθώς με την αγορά οποιασδήποτε ψηφιακής SLR μηχανής της σειράς της SONY από την 1 Ιουλίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων φωτογραφίας με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.