Sony | Καλοκαιρινές προσφορές και δώρα

, Sony | Καλοκαιρινές προσφορές και δώραΚαλοκαίρι σημαίνει όμορφες, ξέγνοιαστες και ξεχωριστές στιγμές και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τις κρατήσετε ζωντανές για πάντα από το να επιλέξετε μια μοναδική Ηandycam ή μια ψηφιακή SLR μηχανή της σειράς. Η Sony, μέσα από εντυπωσιακές καλοκαιρινές προσφορές επιβραβεύει τους καταναλωτές που θα επιλέξουν ένα από τα μοντέλα HD Ηandycam, καθώς επίσης και τους λάτρεις τις φωτογραφίας που θα επιλέξουν μια οποιαδήποτε SONY DSLR.

Συγκεκριμένα, από τις 7 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου, όλοι όσοι επιλέξουν ένα από τα εντυπωσιακά μοντέλα HD Ηandycam θα κερδίσουν ως δώρο το νέο DVDirect Recorder της SONY, VDR-MC5, το οποίο επιτρέπει γρήγορη εγγραφή υλικού High Definition ή Standard Definition σε δίσκο DVD απευθείας από οποιαδήποτε βιντεοκάμερα.

, Sony | Καλοκαιρινές προσφορές και δώραΠαράλληλα, οι λάτρεις τις φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν και να εντρυφήσουν στο πάθος τους, καθώς με την αγορά οποιασδήποτε ψηφιακής SLR μηχανής της σειράς της SONY από την 1 Ιουλίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης δωρεάν σεμιναρίων φωτογραφίας με θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.