Αύριο ανοίγει τις πύλες της η έκθεση PhotoVision 2009

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι, επισκέφτηκα τις εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου του Ελληνικού (είσοδος από Λ. Βουλιαγμένης) για να ετοιμάσω το booth του Techblog της έκθεσης PhotoVision 2009. Ως χορηγοί επικοινωνίας, τρέχουμε καμπάνια με banner από τις αρχές Φεβρουαρίου, θα έχουμε τον δικό μας χώρο στους διαδρόμους της έκθεσης. Το booth μας είναι minimal όπως και η σχεδιαστική φιλοσοφία του Techblog.

PhotoVision 2009

To Booth του Techblog είναι το Γ26, το έχω σημειώσει με κύκλο πάνω στην κάτοψη της έκθεσης. Σας περιμένουμε όλους!

PhotoVision 2009
Πέμπτη 5 Μαρτίου – 16:00 με 21:30
Παρασκευή 6 Μαρτίου – 16:00 με 21:30
Σάββατο 7 Μαρτίου – 11:00 με 21:30
Κυριακή 8 Μαρτίου – 11:00 με 21:30
Δευτέρα 9 Μαρτίου – 16:00 με 21:30

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μικρά νέα Hackers

Οι hackers εκμεταλλεύονται το Game of Thrones για τη διάδοση malware

Την επιτυχία και την υποκλοπή των επεισοδίων του Game of Thrones φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται οι hackers για να διαδώσουν κακόβουλο λογισμικό.

Μικρά νέα 3D

Το λεπτότερο ολόγραμμα του κόσμου είναι γεγονός

Ομάδα ερευνητών του Βασιλικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μελβούρνης (RMIT) παρουσίασε το λεπτότερο ολόγραμμα που θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα του 3D όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Internet Facebook

Facebook, Τώρα ξεκινάμε να κερδίζουμε χρήματα από τη mobile χρήση

Μπορεί όλοι να νομίζουμε ότι το Facebook έχει μεγάλο ποσοστό εσόδων από την Mobile χρήση, αλλά σύμφωνα με τα όσα μας λέει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο η κατάσταση δεν είναι ακριβώς έτσι. Το Facebook δηλώνει ότι παίρνει το 14% των διαφημιστικών εσόδων του από τον mobile κόσμο, κάτι που για τον Mark Zuckerberg είναι […]

Μικρά νέα Jolla

Jolla, Ένα βήμα πιο κοντά προς το λανσάρισμα του νέου τηλεφώνου

Η ομάδα των πρώην στελεχών της Nokia που έχουν σχηματίσει την ομάδα δημιουργίας Jolla βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά προς την παρουσίαση του πρώτου smartphone, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για λανσάρισμα εντός του επόμενου μήνα, καθώς έχουν ήδη συγκεντρωθεί περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές και παρόχους.