Νέο εμπορικό σήμα για τηv Xerox

, Νέο εμπορικό σήμα για τηv XeroxΗ Xerox αποκάλυψε την πλέον σαρωτική αλλαγή της εταιρικής της ταυτότητας σε ολόκληρη την ιστορία της εταιρείας. Το νέο εμπορικό σήμα έχει σχεδιαστεί για να εκφράζει τη σημερινή Xerox, μία πελατοκεντρική εταιρεία βασισμένη σε μία συνεχή ιστορία καινοτομικών ιδεών, προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις ανάγκες μικρών αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων.

Το νέο λογότυπο της Xerox είναι μία εκδοχή του ονόματος Xerox γραμμένου με πεζά γράμματα – σε έντονο κόκκινο χρώμα – μαζί με ένα σύμβολο σε σχήμα σφαίρας ιχνογραφημένο με γραμμές που ενώνονται για να σχηματίσουν ένα απεικονιστικό «X», το οποίο αντικατοπτρίζει τη σύνδεση της Xerox με τους πελάτες της, τους συνεργάτες της, τον κλάδο και την καινοτομία και έχει σχεδιαστεί για να απεικονίζεται πιο αποδοτικά με κίνηση, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλατφόρμες πολυμέσων.

Η επανασχεδίαση αποτελεί μία απομάκρυνση από τις προηγούμενες αλλαγές που είχαν γίνει στο λογότυπο, οι οποίες ήταν παραλλαγές σε ένα σταθερό αποτύπωμα της λέξης Xerox. Αποτέλεσμα εκτεταμένης παγκόσμιας έρευνας που διεξήχθη μεταξύ των εργαζομένων της Xerox, των πελατών της και των συνεργατών της, το νέο εμπορικό σήμα αναπτύχθηκε από την Interbrand και αποκαλύφθηκε σήμερα στους 57.000 εργαζομένους της εταιρείας, κατά τη διάρκεια παγκόσμιας μετάδοσης μέσω web, την οποία παρουσίασαν η Mulcahy και η Burns.

Εκτός από το νέο λογότυπο, η εταιρική ταυτότητα της Xerox περιλαμβάνει τώρα γραμματοσειρά αποκλειστικής χρήσης και οπτικά στοιχεία του εμπορικού σήματος που χρησιμοποιούν μία παλέτα οκτώ χρωμάτων, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν σε μεγάλο εύρος μέσων, από έντυπα και Web μέχρι τηλεοπτικές ή ραδιοφωνικές εκπομπές και διαδραστικές παρουσιάσεις.

Δείτε επίσης:
> techblogTV: Sony Ericsson W890i, W380i & K660i
> Ελληνικά Κινούμενα Σχέδια, 1945-2007
> Samsung F700, με οθόνη αφής 3,2 ιντσών

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kbee

Ωραίο το καινούριο σηματάκι 🙂

Κώστας Βλαχάκης

Θυμίζει λίγο XBOX σε κόκκινο :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Xerox

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Business Business Xerox

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.