Αναβάθμιση Android 4.4 KitKat για Nexus 4, Nexus 7 και Nexus 10

Ταυτόχρονα με την επίσημη ανακοίνωση του νέου Nexus 5 η Google έδωσε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά το το πότε θα αναβαθμιστούν τα “δικά” της smartphones και tablets με την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι σύντομα θα αναβαθμιστούν τα Nexus 4, Nexus 7 και Nexus 10 και τις επόμενες εβδομάδες τα Google Play edition Samsung Galaxy S4 και HTC One.


Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 12:23

Σχόλια

  • ΔΕΝ Πειράζει google.

    Θα τα φας τα άκυρά σου και εσύ...

    Δηλαδή οι "άλλοι" είναι οι χαζοί της παρέας δίνουν αναβαθμίσεις και μετά το 18 μηνο έ?

    +οτι εμείς τα Galaxy Nexus τα πληρώσαμε 600αρια, και όχι 349 κτλ

  • Αυτο το συντομα το καταλαβαμε και εμείς :p κατι πιο ακριβες περιμεναμε ρε συ γοογλε. Να πω την αληθεια μου στο σ4 που εχω οταν εβαλα την 4.3 δεν ειδα και τρομερες διαφορες οποτε δεν ανυπομονω και πολυ για 4.4 αλλα για το 5.

  • @Βασίλειος:

    Ζούμε σε μια εποχή που πάνω απ όλα είναι το κέρδος. Απλά δεν γίνεται απ τη στιγμή που έχει ανακοινώσει 18μηνη υποστήριξη, να το αλλάξει απλά γιατί κάποια μοντέλα έχουν αγοραστεί 600 γιούρα..Πολυεθνική είναι. Λες να σε σκεφτεί εσένα και μένα? Στο κάτω κάτω τα καινούργια της τηλέφωνα είναι στα 349. Σε δύο χρόνια αν έχει φτουρίσει δεν θα με νοιάζει να σταματίσει τα updates αν έχω ακόμα το Ν5. Κι αν ζω ακόμα..Στον χώρο του χρήματος δεν χωρούν συναισθηματισμοί. Γι αυτό και σύ είσαι ελεύθερος ν αγοράσεις κάτι άλλο. Άν και απ ότι διαβάζω και οι άλλες εταιρίες κάνουν το ίδιο, μετά απο 2-3 μοντέλα. Άμα νομίζεις οτι μόνο η Γόόγλε τα κάνει αυτά, κι ότι ένα S4, I5, G2, One θα παίρνει updates μέχρι να σου μείνει στα χέρια μετά απο 2-3-4 χρόνια, επειδή θα έχεις σκάσει άλλη μια 600αρού, τι να σου πω...

  • παιδιά μην ξαναλέμε τα ίδια το Gnex δεν παίρνει την αναβάθμιση επειδή δεν βγάζει drivers για το soc η Texas Instruments.
    ξέρουμε περίπου σε πόσες μέρες θα έρθει η αναβάθμιση σε nexus 4?

  • Ελπίζω το Nexus 4 του χρόνου να έχει update...!! Γιατι ο snoupdragon και του χρονου κορυφαίος θα είναι...!!! Άραγε ξέρει κανενας το nexus 1 και 2 πήραν update πέρα του 18μηνου??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.