Αποδοχή των όρων του με το… ζόρι επιβάλλει το WhatsApp

, Αποδοχή των όρων του με το… ζόρι επιβάλλει το WhatsApp

To WhatsApp φαίνεται πως θέλει να επιβάλλει την αποδοχή των όρων χρήσης της εφαρμογής του με το… έτσι θέλω. Όσοι δεν αποδεχτούν τους όρους χρήσης που θέτει το ίδιο το WhatsApp, ενδέχεται να δουν τους λογαριασμούς τους να υπολειτουργούν.

Το WhatsApp ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να προβεί σε διαγραφές λογαριασμών που δεν έχουν κάνει δεκτούς τους όρους χρήσης του. Απλώς, θα τους στερήσει λειτουργικότητας, όπως σημειώνει το WhatsApp. To χρονικό όριο για να δεχτεί κανείς τους όρους χρήσης της πλατφόρμας είναι η 15η Μαΐου.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο το WhatsApp διαγράφει έναν λογαριασμό είναι όταν αυτός μένει ανενεργός για 120 συνεχόμενες ημέρες. Επομένως, όσοι επιλέξουν να συνεχίσουν να έχουν την εφαρμογή εγκατεστημένη στο κινητό τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν αποδοχή των ανανεωμένων όρων χρήσης, θα έχουν μειωμένη λειτουργικότητα της εφαρμογής διαθέσιμη.

Αυτό θεωρείται από πολλές πηγές ως εξαναγκασμός αποδοχής των όρων του WhatsApp, αλλά η πλατφόρμα δεν δείχνει να σκέφτεται να αλλάξει γνώμη.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Απορία

Δεν καταλαβαίνω πού είναι το περίεργο. Τα πάντα σε αυτή τη ζωή έχουν όρους και προϋποθέσεις, προκειμένου να τα χρησιμοποιήσεις. Και εδώ που γράφω υπάρχουν όροι, και οι εφαρμογές στα smartphones έχουν όρους και γενικότερα οποιοδήποτε υπηρεσία απαιτεί την αποδοχή ορισμένων όρων… Αν θες τους αποδέχεσαι, αν όχι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Υπάρχει επομένως κάτι το ιδιαίτερο στην περίπτωση του Whatsapp και έγινε είδηση;

SUPS 👨‍⚖️

ναι θα χασουν οι haters τις δικαιολογιες για το imessage….Μια built in εφαρμογη χωρις διαφημιστικο-Tracking που εδω κ χρονια ειναι λογος για να ΜΗΝ εχεις messenger whatsup κτλ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.

Internet Instagram WhatsApp

Το WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το Status στο Instagram

Το WhatsApp, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με πάνω από 2,5 δισ. ενεργούς χρήστες, πρόκειται να βελτιώσει τη σύνδεσή του με το Instagram.

Software Android iOS WhatsApp

WhatsApp: Νέα λειτουργία για απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας κατά τις κλήσεις

Η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για Android και iOS υποστηρίζει πλέον την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας.