Apple: Συνεχίζει τις εργασίες για τη νέα εφαρμογή Apple Music για κλασική μουσική

, Apple: Συνεχίζει τις εργασίες για τη νέα εφαρμογή Apple Music για κλασική μουσική

H Αpple, αφού εξαγόρασε την υπηρεσία κλασικής μουσικής Primephonic μέσα στο 2021, εργάζεται πάνω σε μια νέα εφαρμογή μουσικής αφιερωμένη στην κλασική μουσική.

Η υπηρεσία streaming Primephonic προσέφερε μια “εξαιρετική εμπειρία ακρόασης” με λειτουργικότητα αναζήτησης και περιήγησης που είναι ειδικά βελτιστοποιημένη για κλασική μουσική, καθώς και επιλεγμένες προτάσεις και “λεπτομέρειες με βάση τα συμφραζόμενα για το ρεπερτόριο και τις ηχογραφήσεις”.

Η Apple δήλωσε ότι με την εξαγορά της Primephonic, οι συνδρομητές της Apple Music θα έχουν μια βελτιωμένη εμπειρία κλασικής μουσικής, με βελτιωμένες δυνατότητες περιήγησης και αναζήτησης από συνθέτη και ρεπερτόριο, καλύτερα δεδομένα κλασικής μουσικής και πολλά άλλα, σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η εταιρεία δήλωσε πως θα λανσάρει μια νέα εφαρμογή Apple Music αφιερωμένη στην κλασική μουσική το 2022, με την εφαρμογή να συνδυάζει τη UI της Primephonic και τις εξειδικεύσεις για την κλασική μουσική με την Apple Music και λειτουργίες όπως Lossless και Spatial Audio.

Η Apple αναζητά πλέον να προσλάβει έναν Σχεδιαστή UX για να εργαστεί στη νέα εφαρμογή στην ομάδα κλασικής μουσικής, σύμφωνα με μια καταχώριση στον ιστότοπο εργασιών της Apple. Η θέση, που βρίσκεται στο Λονδίνο ή το Άμστερνταμ, αναμένεται να «παρέχει τεχνογνωσία UX και νέες προοπτικές ειδικά για την Primephonic».

Αν και η λίστα θέσεων εργασίας υποδηλώνει ότι η επωνυμία Primephonic θα παραμείνει στη νέα εφαρμογή, αυτή τέθηκε εκτός σύνδεσης στις 7 Σεπτεμβρίου 2021 και δεν είναι πλέον διαθέσιμη για νέους συνδρομητές. Οι τρέχοντες συνδρομητές της Primephonic έλαβαν δωρεάν πρόσβαση για έξι μήνες στην Apple Music με πρόσβαση σε χιλιάδες κλασικά άλμπουμ που υποστηρίζουν Lossless και Spatial Audio.

“Εργαζόμαστε για μια καταπληκτική νέα εμπειρία κλασικής μουσικής από την Apple για τις αρχές του επόμενου έτους”, αναφέρει ο ιστότοπος της Primephonic.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.