Cortana: Beta έκδοση θα υποστηρίζει κλήσεις και γραπτά μηνύματα

Beta έκδοση, Cortana: Beta έκδοση θα υποστηρίζει κλήσεις και γραπτά μηνύματα

Η Microsoft συνεχίζει να αναβαθμίζει τη ψηφιακή βοηθό Cortana και πολύ καλά κάνει εάν θέλει να φτάσει το επίπεδο των ανταγωνιστών της. Η νέα beta έκδοση για Android φέρνει υποστήριξη κλήσεων και γραπτών μηνυμάτων με φωνητικές εντολές.

Όπως κάθε ψηφιακή βοηθός που σέβεται τον εαυτό της έτσι και η δοκιμαστική έκδοση Cortana για Android θα υποστηρίζει την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων μέσω της φωνής του χρήστη, καθώς επίσης και τη σύνταξη γραπτών μηνυμάτων.

Τη νέα λειτουργία υποστηρίζει προς το παρόν η εφαρμογή Android beta version 2.10.2.2135, ωστόσο σύντομα η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει την κανονική έκδοση σε όλους τους Android χρήστες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Alphabet Google Microsoft

Η Google θέλει να εξαγοράσει την HubSpot -αξίας 30 δισ. $- για να ανταγωνιστεί τη Microsoft στην αγορά εφαρμογών cloud

Η Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, φέρεται να σημειώνει πρόοδο στην προσπάθειά της να εξαγοράσει την εταιρεία λογισμικού μάρκετινγκ HubSpot αξίας 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Gear Microsoft Samsung

Samsung Galaxy Book4 Edge: Φέρνει λειτουργίες Copilot+ και Galaxy AI με το Snapdragon X Elite

Η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα κατηγορία προσωπικών υπολογιστών με την ονομασία «Copilot+ PCs», τα οποία εστιάζουν στην τεχνητή νοημοσύνη ικανά για 40+ TOPS.

Gear featured Microsoft Windows

Η Microsoft ανακοίνωσε τους υπολογιστές Copilot Plus με ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης

Η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία νέων υπολογιστών με Windows που έχουν ενσωματωμένο hardware τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάζονται υπολογιστές Copilot+.

Software Microsoft Windows

Microsoft: Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε passkeys για να μπείτε στο λογαριασμό σας

H Μicrosoft κυκλοφόρησε την υποστήριξη passkeys στους χρήστες για λογαριασμούς Microsoft, σχεδόν δύο χρόνια μετά την Apple και την Google.