Cyanogen: Έχουμε περισσότερους χρήστες από Windows Mobile, BlackBerry

Σύμφωνα με υπάλληλο της Cyanogen κατά τη διάρκεια συνεδρίου για developers, η εταιρεία έχει 50 εκατομμύρια χρήστες ανά τον κόσμο, αριθμός που όπως τονίζει, ξεπερνά εκείνο που έχουν τα Windows Mobile (δεν ανέφερε Windows Phone) και BlackBerry μαζί. Τον Δεκέμβριο του 2013 οι χρήστες του ήταν περίπου στα 10 εκατομμύρια.

Με αρχικό στόχο να αντικαταστήσει το Android σε rooted συσκευές, η Cyanogen έχει γίνει διαθέσιμη ως native OS σε μικρό αριθμό κινητών. Να θυμηθούμε ότι το ίδιο είχε γίνει και με το περσινό “flagship killer” OnePlus One όταν πρωτοκυκλοφόρησε.

Ωστόσο, στη συνέχεια η Cyanogen συμφώνησε να μπει αποκλειστικά στη σειρά Yu Yureka, με αποτέλεσμα η OnePlus να προχωρήσει στην ανάπτυξη δικού της OS που βασίζεται στο Android.

Το πλεονέκτημα χρήσης Cyanogen στο Android κινητό, είναι ότι μπορείς να κάνεις παραμετροποιήσεις σε πολλά περισσότερα επίπεδα.

Cyanogen: Έχουμε περισσότερους χρήστες από Windows Mobile, BlackBerry, Cyanogen: Έχουμε περισσότερους χρήστες από Windows Mobile, BlackBerry

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στεφανος

Ωπ! Windows Mobile και όχι Windows Phone! Τώρα τα νέα ποστ με άλλη ονομασία. Εσείς παιδιά που ξέρετε. Είναι εύκολο να εγκαταστήσω το Cyanogen στο ταμπλετ μου? (Lenovo A3000). Και είναι επικίνδυνο μήπως χαλάσει το ταμπλετ;

xristos p

den nomizo na ipaxri cyanogenmod gia afto to tablet ine sigekrimenes i siskeves pou to ipostirizoun vevea bori kapios na ftiaxni unofficial cyanogen gia to tablet afto omos den 8a ine sta8ero ke 8a exi pola provlimata!

Στεφανος

Άλλη rom υπάρχει; Που να είναι για τη συσκευή μου και ευκολη για εγκατάσταση?

Αλέξανδρος

Είμαστε δυό, είμαστε τρεις είμαστε χίλιοι-δέ-κα τρειιις…

Σοβαρά τώρα, είμαστε 1013 χρήστες Windows phone 😛

Sotiris

Η Cyanogen συνηθίζει να προκαλεί αλλά έχει δίκιο στην προκειμένη περίπτωση.

Darth

λοιπόν όποιος θέλει cm μονο για open source cpu…….. δλδ μόνο qualcomm πλέον και παλιά Exynos (s2, s3, note 1, 2 μετά από αυτα η samsung δεν δινει πλεον sources για των Exynos)

τωρα μας εμεινε μονο qualcomm

thanoik34

Τις δοκιμάσαμε και τις rom,μια δεν δουλεύει η κάμερα 🎥 μια σε πετάει έξω από bugs σε bugs,καλύτερα εργοστασιακά λειτουργικά πλέον τις κάθε εταιρείας με τις όποιες ενημερώσεις και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο χωρίς να χάνεις εγγυήσεις,τώρα σε παλιές συσκευές αξίζει να πειραματιστείς τι έχεις να χάσεις

Λευτερης

Χαχαχα καλο ολο αυτο αλλα χαλιφης στη θεση του χαλιφη apple δεν γινεσαι

Darth

@Λευτερης τι σχέση έχει η apple με την είδηση… μού φαίνετε μερικοί έχετε πάρει μερικές μετοχές της apple και πλέον την βλέπετε πίσω από κάθε γωνιά… Τώρα αν δεν έχετε μετοχές και φαιρεστε έτσι ειναι θέμα γιατρικό μετά………

Nickolas

Όταν λέει windows mobile εννοεί την παλαιότερη έκδοση άραγε προ windows phone, γιατί τα windows phone έχουν πουλήσει πάνω 75 εκατομμύρια, όπως επίσης και τα blackberry, εννοεί όλα τα blackberry ή μόνο αυτά με os10;
Αν εννοεί πάντως τα windows phone η δήλωσή σου δεν ισχύει, τουλάχιστον όχι ακόμη.

panos

Καλά κάνει η cyanogen και κάνει τέτοιες δηλώσεις, εξάλλου τα όνειρα δεν απαγορεύονται. Καλό είναι βέβαια να ξεκαθαρίζει σε ποιο OS αναφέρεται όπως λέει και ο φίλος Nikolas πιο πάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.