Διέρρευσε το νέο email client “One Outlook” της Microsoft

one outlook, Διέρρευσε το νέο email client “One Outlook” της Microsoft

Το νέο email client “One Outlook” της Microsoft διέρρευσε και φαίνεται έτοιμο για κυκλοφορία. Ορισμένοι χρήστες μπόρεσαν να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή, η οποία φαίνεται ότι τώρα λειτουργεί μόνο για λογαριασμούς εργασίας και εκπαίδευσης.

Το “One Outlook” θα μοιάζει πολύ με την εφαρμογή web του Outlook. Είναι απλουστευμένο και ελαφρύτερο από τις προηγούμενες εκδόσεις του Outlook για Windows και καλύτερο από την ενσωματωμένη εφαρμογή Mail που πρόκειται να αντικαταστήσει τελικά. Και αυτή η εφαρμογή, όπως συνηθίζει η Microsoft, θα είναι πλήρως λειτουργική και διαδικτυακά.

“Εκτιμούμε τον ενθουσιασμό για την επόμενη ενημέρωση μας και θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε τις επόμενες εβδομάδες. Η έκδοση που είναι διαθέσιμη για λήψη είναι μια πρώιμη μη υποστηριζόμενη δοκιμαστική έκδοση του Outlook για Windows και λείπουν ορισμένες από τις δυνατότητες και τις βελτιώσεις που θα είναι διαθέσιμες για τους δοκιμαστές beta. Ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να περιμένουν να κυκλοφορήσει η έκδοση beta”, δήλωσε στο The Verge ο αντιπρόεδρος διαχείρισης προϊόντων για το Outlook Scott Stiles στο The Verge.

Το πιο πιθανό είναι η Microsoft να ανακοινώσει επίσημα τη νέα εφαρμογή στο συνέδριο προγραμματιστών Build στο τέλος Μαΐου και να αντικαταστήσει το Mail, το Calendar και τελικά άλλες εκδόσεις του Outlook μετά από αυτό.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.