Discord: Τώρα μπορείτε να στέλνετε 10 memes τη φορά

, Discord: Τώρα μπορείτε να στέλνετε 10 memes τη φορά

Η Discord έκανε update στους Windows και macOS υπολογιστές προκειμένου να επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν εναλλακτικό κείμενο για συνημμένα εικόνας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στο Twitter.

Αυτή η δυνατότητα προσβασιμότητας  είναι πολύ χρήσιμη για χρήστες που βασίζονται σε προγράμματα ανάγνωσης οθόνης και φθάνουν παράλληλα με τη δυνατότητα προεπισκόπησης και αποστολής έως και 10 αρχείων κάθε φορά.

Η δυνατότητα προσβασιμότητας εναλλακτικού κειμένου μπορεί να βρεθεί κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το μικρό στυλό (“Τροποποίηση συνημμένου”) επάνω δεξιά σε κάθε μεμονωμένη προεπισκόπηση πριν την αποστολή σε κανάλι κειμένου.

Η υποστήριξη εναλλακτικού κειμένου ενώνει μια σειρά από άλλες δυνατότητες προσβασιμότητας που έχει προσθέσει η Discord στις εφαρμογές της για υπολογιστές τους τελευταίους μήνες.

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν την υποστήριξη πληκτρολογίου για μεταφορά και απόθεση, που επιτρέπει στους χρήστες να οργανώνουν τους διακομιστές και τα κανάλια τους χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν ποντίκι, αλλά και ένα ρυθμιστικό που αλλάζει την ταχύτητα της λειτουργίας μετατροπής κειμένου σε ομιλία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.

Internet Microsoft Samsung Windows

To Samsung Internet έρχεται στα Windows

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Samsung Internet είναι πλέον διαθέσιμο ως αυτόνομη εφαρμογή Windows από το Microsoft Store.

Smartphones Microsoft Windows

Windows Phone: Ο CEO της Microsoft παραδέχτηκε πως ήταν λάθος που εγκαταλείφθηκε

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella, μετανιώνει που δεν έκανε το Windows Phone πραγματικότητα.

Business Linux macOS Windows

Οι περισσότεροι προγραμματιστές στρέφονται στο Linux – Ξεπέρασε σε δημοφιλία το macOS

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας προγραμματιστών Stack Overflow 2022, που αναφέρει ότι το λογισμικό Linux είναι πλέον πιο δημοφιλές από το macOS της Apple, καθώς οι προγραμματιστές στρέφονται σε άλλα συστήματα.