DisplayLink Manager: Υποστηρίζει πλέον την εξωτερική περιστροφή οθόνης σε M1 Mac

, DisplayLink Manager: Υποστηρίζει πλέον την εξωτερική περιστροφή οθόνης σε M1 Mac

Mια νέα έκδοση beta του DisplayLink Manager για macOS κυκλοφόρησε η Synaptics με πολυαναμενόμενη υποστήριξη για εξωτερική περιστροφή οθόνης σε M1 Mac. Εκπρόσωπος της εταιρείας ανέφερε ότι μια τελική κυκλοφορία σχεδιάζεται μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, υπό την προϋπόθεση ότι η δοκιμή beta είναι επιτυχής.

Οι προσαρμογείς DisplayLink έχουν αποδειχθεί δημοφιλείς στα μοντέλα M1 του MacBook Air και του MacBook Pro 13 ιντσών, καθώς επιτρέπουν τη σύνδεση πολλαπλών εξωτερικών οθονών, παρά τις τεχνικές προδιαγραφές της Apple που υποδεικνύουν ότι τα notebook υποστηρίζουν μόνο μία εξωτερική οθόνη.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο οθόνης κοινοποιήθηκε στο Reddit και δείχνει ότι η νέα έκδοση του DisplayLink Manager επιτρέπει τη χρήση εξωτερικών οθονών συνδεδεμένων σε M1 Mac με προσαρμογείς DisplayLink ή βάσεις σύνδεσης τόσο σε οριζόντιο όσο και σε κατακόρυφο προσανατολισμό.

Το DisplayLink Manager 1.6 beta είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις macOS Monterey και macOS Big Sur και είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της Synaptics δωρεάν για λήψη.

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών υποστηρίζουν επίσημα έως και δύο εξωτερικές οθόνες με το τσιπ M1 Pro ή έως τέσσερις εξωτερικές οθόνες με το τσιπ M1 Max, χωρίς τη χρήση προσαρμογέων DisplayLink ή άλλες λύσεις.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Linux macOS Windows

Οι περισσότεροι προγραμματιστές στρέφονται στο Linux – Ξεπέρασε σε δημοφιλία το macOS

Εντυπωσιακά είναι τα ευρήματα της έρευνας προγραμματιστών Stack Overflow 2022, που αναφέρει ότι το λογισμικό Linux είναι πλέον πιο δημοφιλές από το macOS της Apple, καθώς οι προγραμματιστές στρέφονται σε άλλα συστήματα.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.

Software Apple macOS

Apple macOS Monterey 12.5: Διαθέσιμη η πρώτη δημόσια έκδοση beta του

Η Apple έκανε διαθέσιμη στη δημόσια ομάδα δοκιμών beta την πρώτη beta μιας επερχόμενης ενημέρωσης macOS Monterey 12.5.

Software Apple featured macOS

macOS Monterey 12.4: Πρεμιέρα για την έκδοση beta

Η Apple έκανε διαθέσιμη την επερχόμενη ενημέρωση macOS Monterey 12.4, σε έκδοση beta, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες.