Facebook Dating: Θα χρησιμοποιεί τα Stories του Instagram

, Facebook Dating: Θα χρησιμοποιεί τα Stories του Instagram

Το Facebook είναι το μεγαλύτερο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, ωστόσο αυτό μάλλον δεν αρκεί καθώς η εταιρεία ετοιμάζει το Facebook Dating το οποίο έρχεται για να ανταγωνιστεί άλλες παρόμοιες υπηρεσίες όπως το Tinder. Σε μία προσπάθεια δημιουργίας του profile των χρηστών, το Facebook θα δώσει την δυνατότητα σε όσους θέλουν να κάνουν share τα Stories του Instagram ή του Facebook.

Τα Stories μπορούν να δώσουν μία καλύτερη εικόνα της προσωπικότητας κάποιου σε σχέση με τις φωτογραφίες. Μέσω των Stories, ο ενδιαφερόμενος θα μπορέσει να αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται όπως τις συνήθειες του, πράγματα που του αρέσει να κάνει και άλλα.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει ήδη στο Tinder το οποίο δίνει εδώ και καιρό την δυνατότητα στους χρήστες του να ενσωματώσουν τα Stories του Snapchat. Το Tinder επιτρέπει και την σύνδεση με το Instagram. Η κίνηση του Facebook ουσιαστικά σημαίνει ότι θέλει να γίνει το ίδιο ανταγωνιστική με τις υπόλοιπες υπηρεσίες και ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί τελικά να κυριαρχήσει.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.