Mozilla, Firefox launcher για συσκευές Android

Στο συνέδριο InContext η Mozilla παρουσίασε το Firefox Launcher για συσκευές Android, σε συνεργασία με το launcher EverythingMe. Ο launcher θα προσφέρει μια παραμετροποιήσιμη εμπειρία Android ενώ ταυτόχρονα τους επιτρέπει να βρίσκουν γρήγορα κάθε εγκατεστημένη εφαρμογή στη συσκευή τους.

Ο τρόπος εύρεσης των εφαρμογών είναι ίδιος με αυτόν που συναντούμε στοn EverythingMe launcher σε συνδιασμό με το φυλλομετρητή Firefox για τις Android συσκευές.

Ο Firefox Launcher προτείνει στους χρήστες εφαρμογές τις οποίες έχουν εγκαταστήσει και δίνει τη δυνατότητα εύρεσής τους χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά. Το πρωί o launcher θα προτείνει, για παράδειγμα, εφαρμογές σχετικές με τον καιρό αλλά και σχετικά με τις καθημερινές συνήθειες του χρήστη. Η όλη φιλοσοφία έχει να κάνει με την πρόταση εφαρμογών σύμφωνα με τις καθημερινές συνήθειες του χρήστη, ανάλογα με τον προγραμματισμό του σε καθημερινή βάσει μέσω του ημερολογίου της συσκευής.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το πως χρησιμοποιείται η εύρεση στο Firefox launcher. Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει για παράδειγμα τεχνολογικά νέα, και τα αποτελέσματα της εύρεσης να δώσουν σελίδες που ο χρήστης μπορεί να επισκεφθεί, προτεινόμενες σελίδες με τεχνολογικά νέα και video που θα μπορούσε να παρακολουθήσει για να ενημερωθεί καταλλήλως.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Φεβρουαρίου 2014 13:20

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.