Πέμπτη
06/02/2014

Mozilla, Firefox launcher για συσκευές Android

Στο συνέδριο InContext η Mozilla παρουσίασε το Firefox Launcher για συσκευές Android, σε συνεργασία με το launcher EverythingMe. Ο launcher θα προσφέρει μια παραμετροποιήσιμη εμπειρία Android ενώ ταυτόχρονα τους επιτρέπει να βρίσκουν γρήγορα κάθε εγκατεστημένη εφαρμογή στη συσκευή τους.

Ο τρόπος εύρεσης των εφαρμογών είναι ίδιος με αυτόν που συναντούμε στοn EverythingMe launcher σε συνδιασμό με το φυλλομετρητή Firefox για τις Android συσκευές.

Ο Firefox Launcher προτείνει στους χρήστες εφαρμογές τις οποίες έχουν εγκαταστήσει και δίνει τη δυνατότητα εύρεσής τους χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά. Το πρωί o launcher θα προτείνει, για παράδειγμα, εφαρμογές σχετικές με τον καιρό αλλά και σχετικά με τις καθημερινές συνήθειες του χρήστη. Η όλη φιλοσοφία έχει να κάνει με την πρόταση εφαρμογών σύμφωνα με τις καθημερινές συνήθειες του χρήστη, ανάλογα με τον προγραμματισμό του σε καθημερινή βάσει μέσω του ημερολογίου της συσκευής.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το πως χρησιμοποιείται η εύρεση στο Firefox launcher. Ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει για παράδειγμα τεχνολογικά νέα, και τα αποτελέσματα της εύρεσης να δώσουν σελίδες που ο χρήστης μπορεί να επισκεφθεί, προτεινόμενες σελίδες με τεχνολογικά νέα και video που θα μπορούσε να παρακολουθήσει για να ενημερωθεί καταλλήλως.

firefox launcher 2

firefox launcher 3

firefox launcher 4

firefox launcher 5

Πηγή

Μάθε για: , ,

Συντάκτης: .

6 Σχόλια

 1. Ο/Η gaidaros.gr λέει:

  Ποτε θα ειναι διαθεσιμο στο store ξερουμε?

 2. Ο/Η Nikos S. λέει:

  Gaidaros στην ουσία είναι αυτός ακριβώς ο launψher με άλλο όνομα https://play.google.com/store/apps/details?id=me.everything.launcher

 3. Ο/Η Konstantinos1234 λέει:

  Ne pote tha ine diathesimo

 4. Ο/Η j λέει:

  @nikos s. Μου λέει δν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας

 5. Ο/Η Ιάκωβος Μπελώνιας λέει:

  @gaidaros.gr
  @Konstantinos1234

  Δεν έχει γίνει κάποια αναφορά για ημερομηνία διάθεσης του launcher.

  @Nikos S.

  Ο συγκεκριμένος launcher δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον EverythingMe launcher, γιαυτό παρουσιάζονται οι όποιες ομοιότητες, και θα περιέχει και το Firefox browser.

 6. Ο/Η Nikos S. λέει:

  Περίεργο εγώ το έκανα κανονικά εγκατάσταση :/ Δοκιμάστε από εδώ http://apps.evozi.com/apk-downloader/

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.