Flash Player Tool, Αλλάξτε τη white-list στα Windows RT [download]

Αν είστε κάτοχος του Microsoft Surface με λειτουργικό σύστημα Windows RT και έχετε πρόβλημα με τη προβολή flash περιεχομένου στις ιστοσελίδες, υπάρχει μία επιλογή η οποία επιτρέπει την εξουσιοδότηση σελίδων για την προβολή των εν λόγω αρχείων, κάτι που σίγουρα είναι απλό για πιο έμπειρους χρήστες. Για όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία, υπάρχει το Flash Player Tool.

Το Flash Player Tool είναι μια δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες την παραμετροποίηση της white-list, προσθέτοντας όποιες και όσες ιστοσελίδες επιθυμούν. Μπορείτε να κατεβάσετε το Flash Player Tool από εδώ, είτε απευθείας από το browser των Windows RT – για άμεση εγκατάσταση –, είτε να τον μεταφέρετε στη συσκευή σας μέσω USB/ SkyDrive.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Ιανουαρίου 2013 12:05

Σχόλια

  • Ελεος πια με τα 8... Τα εβαλα με καθαρη εγκατασταση και οτι εχει flash ειτε στον browser ειτε γενικα αλλες εφαρμογες δεν παιζει... Εχω δοκιμασει πολλες λυσεις αλλα τπτ που να λυνει οριστικα το προβλημα. Επισης παρα πολλες κατεβασμενες εφαρμογες κλεινουν πριν ανοιξουν, και λιγο που το εψαξα τρομακτικα μεγαλη μεριδα των χρηστων αντιμετωπιζει αυτο το προβλημα στο περιβαλλον των win 8. Δηλαδη στις εφαρμογες που κατεβαινουν απο το store....

    Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα για καινουριο λειτουργικο συστημα??? Νομιζω ενα poll θα αναδεικνυε την πραγματικοτητα, σχετικα με το εαν υπαρχουν ή οχι προβληματα στα 8.

    Απλα ελεος.... Κατα τα αλλα εξω απο το metro UI ολα ειναι σταθερα και γρηγοροτερα.. Ισως για αυτο δεν ζητησα αποζημιωση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.