Microsoft Surface 2 με τον τετραπύρηνο NVIDIA Tegra 4;

Φήμες θέλουνε την NVIDIA να δίνει και τον Tegra 4 για την επόμενη γενιά Microsoft Surface 2 με απώτερο σκοπό τη διατήρηση των καλών σχέσεων με την Microsoft και κατ’ επέκταση και της εμπορικής τους συνεργασίας. Να θυμήσουμε ότι ο Tegra 3 είναι ο επεξεργαστής που η Microsoft προτίμησε για το πρώτο της tablet, το Surface RT.

O Eric Lin, αναλυτής της Digitimes Research δήλωσε, “Δεδομένου ότι η Nvidia έχει μια μακρά ιστορία συνεργασίας με τη Microsoft και ακριβώς αυτό το παρελθόν στον τομέα των γραφικών τεχνολογιών είναι εκείνο που θα προωθήσει την πρώτη σε μια αγορά που γίνεται όλο και πιο απαιτητική, το να επιλέξει να ενισχύσει και μελλοντικά το Surface θα είναι μια πολύ καλή κίνηση”.

Βέβαια ο Lin πιστεύει ότι η Nvidia θα αγωνιστεί σκληρά και για την κατασκευή και ολοκλήρωση του οικοσυστήματος Shield, κίνηση την οποία θεωρεί λίγο περίεργη, δεδομένου ότι έχει ως στόχο τα PC και Android παιχνίδια, ένα οικοσύστημα ήδη καλά εδραιωμένο από πολλές άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της Microsoft.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:31

Σχόλια

  • Κανα φθηνό surface x86 θα φιλοτιμηθούν να βγάλουν? Τα rt έχουν δρόμο ακόμα για να φτάσουν εκεί που πρέπει απο πληρότητα εφαρμογών... Και αντι να τα δίνουν στην ξεφτίλα για να βοηθήσουν στο να συμβεί αυτό είναι πανάκριβα και αυτά. Προφανώς η αγορά δείχνει τον δρόμο(kindle fire, nexus 7, ipad mini) που είναι στα οικονομικότερα και μικρότερα tablets που δεν υστερούν σε πληρότητα και χαρακτηριστικά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.