Software

Google Pixel 6 και 6 Pro: Αποκτούν τη δυνατότητα του Adaptive Sound

Τα Google Pixel 6 και 6 Pro αποκτούν τη δυνατότητα του Adaptive Sound που ήταν διαθέσιμη στο Pixel 5 και Pixel 4a 5G. Δεν είναι λίγοι όσοι έσπευσαν να σχολιάσουν ότι με αυτό τον τρόπο η Google επιβεβαιώνει ότι ο ήχος των νέων μοντέλων χρειάζεται βελτίωση.

Τα νέα Google Pixel 6 και 6 Pro απέκτησαν το στοιχείο του Adaptive Sound, σχεδόν… αθόρυβα, καθώς το ανακάλυψαν τυχαία κάποιοι χρήστες. Το στοιχείο του Adaptive Sound είναι μια διαδικασία που ενεργοποιεί αυτομάτως τα μικρόφωνα του κινητού και κάνει τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στον ισοσταθμιστή, ανάλογα με το θόρυβο του περιβάλλοντος. Το στοιχείο αυτό επηρεάζει την ποιότητα του ήχου.

Η Google σημειώνει ότι το άνοιγμα των μικροφώνων δεν πρόκειται να λειτουργήσει για κανένα λόγο ως παραβίαση της ιδιωτικότητας του κατόχου ενός Google Pixel 6 και 6 Pro, αφού ο ήχος που καταγράφουν τα μικρόφωνα χρησιμοποιείται τοπικά και δεν φεύγει σε καμία περίπτωση από την συσκευή. H συγκεκριμένη λειτουργία είναι πιο αποδοτική σε μειωμένες εντάσεις και δεν φαίνεται να επηρεάζει τη μουσική αναπαραγωγή, τουλάχιστον εάν κρίνει κανείς από τα όσα ίσχυαν στην περίπτωση του Google Pixel 5 και Pixel 4a 5G.

Επεξεργάστηκε την 10 Νοεμβρίου 2021 14:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.