Google Play: Αυτές είναι καλύτερες εφαρμογές για το 2021

, Google Play: Αυτές είναι καλύτερες εφαρμογές για το 2021

Η Google μόλις ανακοίνωσε τις καλύτερες εφαρμογές για το 2021 στο Google Play Android app store της, με τη διαφορά πως, αυτή τη φορά, η επιλογή περιλαμβάνει τις εφαρμογές για το Wear OS και το Google TV.

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα κύρια κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων εφαρμογών σε κάθε κατηγορία είναι ο καινοτόμος χαρακτήρας των συγκεκριμένων εφαρμογών με νέες δυνατότητες παιχνιδιού και νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το λογισμικό.

Για ακόμα μια φορά οι εφαρμογές που επικεντρώνονται στην προσωπική ανάπτυξη είναι αυτές με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμογές όπως Balance για διαλογισμό, Moonly για καθοδήγηση μέσω του σεληνιακού ημερολογίου και Laughscape για διαμεσολάβηση μέσω του γέλιου.

Στην κατηγορία του καλύτερου παιχνιδιού νικητής είναι το Pokemon UNITE για το δυναμικό παιχνίδι και την καλή εμπειρία cross-platform. Το Bird Alone και το Donut County λαμβάνουν επίσης τιμητικές μνείες από indie προγραμματιστές.

Όσον αφορά την επιλογή των χρηστών για το 2021, το Paramount+ είναι ο νικητής στην κατηγορία εφαρμογών ενώ το Garena Free Fire MAX κερδίζει στην κατηγορία παιχνιδιών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.