Google TV: Καθυστερεί μια από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες

, Google TV: Καθυστερεί μια από τις πιο απαιτούμενες λειτουργίες

Η Google TV αποκάλυψε πριν από δύο μήνες ότι σχεδιάζει να προσφέρει στους χρήστες μια από τις πιο πολυσυζητημένες λειτουργίες, τα προσαρμοσμένα προφίλ, κάποια στιγμή τον Νοέμβριο. Παράλληλα με τα προσαρμοσμένα προφίλ, το Google TV υποσχέθηκε να προσθέσει εξατομικευμένη βοήθεια και λίστες παρακολούθησης του Βοηθού Google μέχρι το τέλος του έτους.

Μέχρι στιγμής, το Google TV προσφέρει στους χρήστες την επιλογή να συνδεθούν σε πολλούς Λογαριασμούς Google για να κάνουν χρήση των υπηρεσιών με περισσότερους από έναν λογαριασμούς. Βέβαια, οι προτάσεις που προσφέρονται και η λειτουργικότητα του Βοηθού Google βασίζονται στον κύριο κάτοχο λογαριασμού, προβλήματα που θα είχαν αντιμετωπιστεί από τα προσαρμοσμένα προφίλ.

Τελικά, ο Νοέμβριος πέρασε και το Google TV δεν έχει φέρει τα προσαρμοσμένα προφίλ, αναφέρει το 9to5google. Όπως ισχυρίζεται, τα προφίλ στο Google TV θα κυκλοφορήσουν τους “προσεχείς μήνες”, επομένως είναι απίθανο να διατεθούν το 2021.

Τα προσαρμοσμένα προφίλ αναμένεται να φτάσουν σε πολλές συσκευές όπως το Chromecast με Google TV, καθώς και το Google Τηλεοράσεις από την TCL και τη Sony.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.