H Microsoft θα προσφέρει μία offline έκδοση Office μέσα στο 2021

, H Microsoft θα προσφέρει μία offline έκδοση Office μέσα στο 2021

Με τον παλιό, καλό τρόπο της παραδοσιακής αγοράς άδειας, θα μπορούν οι κάτοχοι υπολογιστών με Windows και MacOS να αποκτήσουν το Office στον υπολογιστή τους. Το νέο Microsoft Office 2021 έχει διαφορετική φιλοσοφία από την μηνιαία συνδρομή του Office 365.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα έχει το νέο Microsoft Office είναι το Dark Mode, καθώς και άλλες βελτιώσεις, όπως είναι η χρήση του XLOOKUP στο Excel. Σε πρώτη φάση, μέσα στον Απρίλιο εκτιμάται ότι θα γίνει διαθέσιμη η πρώτη έκδοση preview του νέου Office, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε υπολογιστές με λειτουργικό σύστημα Windows ή MacOS.

H εν λόγω έκδοση του Office θα ονομάζεται Long Term Servicing Channel και θα απευθύνεται τόσο σε μεμονωμένους καταναλωτές όσο και σε μικρές επιχειρήσεις. Η προηγούμενη αντίστοιχη έκδοση του Microsoft Office είχε κυκλοφορήσει το 2019.

Οι πρώτες αναφορές για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η Microsoft κάνουν λόγο για μικρή αύξηση της τιμής, σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις, της τάξης του 10%.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Grey market 😜

Last edited 3 years πριν by George

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.

Gear Apple featured iPad

iPad Pro: Τα επερχόμενα μοντέλα θα έχουν τα καλύτερα πάνελ OLED στην αγορά

Τα επερχόμενα μοντέλα iPad Pro της Apple θα διαθέτουν “μακράν τα καλύτερα πάνελ OLED για tablet στην αγορά”, σύμφωνα με την DSCC.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.